Marjanka's pages

U bent hier: marjanka.nl / Bachbloesems/ Alle bloesems / Wild Rose

Wild Rose

Engels: Wild Rose
Nederlands: Hondsroos
latijn: Rosa Canina
Remedienummer: 37
Groep: 6 Onvoldoende interesse in huidige omstandigheden.
Chakra: 6
Astrologie: Neptunus
Tarot kaart: 12 de Gehangene
Astrologische edelstenen: Lila/violet (Amethist-Opaal)


Algemeen.

. Wild Rose wordt geassocieerd met de zielspotenties: toewijding en innerlijke motivatie
Deze bloesem is bedoeld voor mensen die zich schijnbaar zonder voldoende redenen neerleggen bij alles wat hun overkomt. Als ze in problemen komen, dan doen ze geen moeite om die te overwinnen.
Zij nemen alles zoals het is, zonder de geringste inspanningen om verbeteringen in hun situatie te verbeteren of wat vreugde te vinden.. Ze hebben zonder klagen de strijd om het bestaan al opgegeven. Zelfs depressies hebben geen vat meer op deze persoon. Deze toestand kan chronisch zijn.
Ze menen dat er toch niets meer aan de situatie te doen is...of het nu een chronische ziekte is, een slechte relatie of een beroep zonder invulling. De gedachte komt niet eens meer in hen op, dat het ook anders/beter zou kunnen worden.

Niet altijd wordt zo'n duidelijk beeld van een te kort aan Wild Rose energie gezien, maar dan wel het zgn. compensatie gedrag van de "succesvolle" manager die maar door werkt zonder nieuwe ideeën op te doen en de partner die rustig doorleeft in een liefdeloze relatie en zich daar schijnbaar goed bij voelt. .
Wild Rose wordt meestal voor langere tijd gegeven, maar werkt vaak ook heel goed als aanvulling bij verschillende behandelingen waarbij er ineens geen energie meer over is. (Zoals bij regressie therapie waarin de 1ste levensjaren worden doorleeft. )

Wild Rose: ondersteunt je bij alle chronische ziekten en geeft je weer kracht en moed om die beroemde zon achter de wolken blijven zoeken en te vinden!!

Uitspraken:

Och het zit toch in de familie/ Daar moet ik nou eenmaal mee leren leven/ Voor mij is het toch al te laat.

Voorkomende problemen

Apathie
Berusting
Depressies
Onverschilligheid
Is onbewust triest
Vegetatief bestaan

uitwerking

Betrokkene doet iedere dag nieuwe interesse op voor het leven en leeft helemaal op. Krijgt nieuwe levensenergie. Leeft vanuit een gevoel van innerlijke vrijheid en flexibiliteit.

adviezen.

Fysieke hobby's beoefenen die het vermogen tot soepel reageren en improviseren stimuleren. Inzien dat elke verandering begint bij jezelf. Half uur per dag hard lopen. Positieve ervaringen benadrukken en opschrijven. (kracht van positief denken)

Kinderen.

Voor kinderen is deze toestand vaak een voorbijgaande fase. Ze reageren dan niet echt assertief in bijzijn van leeftijdsgenootjes. Een baby die urenlang huilt zonder dat daar op gereageerd wordt zal een gevoel van verlatenheid krijgen en zich aan dit gevoel kunnen overgeven. Maar het zal weinig voorkomen dat kinderen een langdurig tekort aan Wild Rose energie hebben.

Een Wild Rose tekort maakt dat het kind weinig plezier heeft in het leven, gedemotiveerd is en soms apathisch reageert.

Dieren..

Dieren met een tekort aan deze energie, hebben vaak een heel bewogen leven achter zich...

lees verder bij Bach voor dieren

 

 

 

Gratis consult en de prijs van een (voordelig) gebruikersflesje?

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.