Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Moeder Aarde Astrologie

Ram/Valk**Stier/Bever**Tweeling/Hert** Kreeft/Specht**Leeuw/Zalm**Maagd/Beer **Weegschaal/Kraai Schorpioen/Slang **Boogschutter/uil**Steenbok/Gans**Waterman/Otter**Vissen/Wolf

 

Behalve de moeder Aarde astrologie, zal ik hier een aantal (bekende) symbolen kort bespreken. Hopelijk wordt je belangstelling gewekt , voor een hele mooie manier van denken en leefwijze en je daardoor iets verder gaat kijken.

De linken hier boven wijzen je de weg naar jouw sterrenbeeld. Voor het gemak is ook de westerse astro naam erbij gezet.

Moeder Aarde Astrologie

Onze westerse astrologie en de moeder aarde astrologie hebben als overeenkomst dat ze dezelfde maand indeling hebben ,maar "moeder aarde" is meer gericht op de Aardse krachten dan op de "invloeden" van de sterren". (zoals bij de westerse astrologie)
Voor het gemak gebruik ik dus dezelfde namen.
Vlgs de Moeder Aarde-astrologie is het belangrijk dat je wordt wie je in aanleg al bent.

Moeder Aarde Astrologie gebaseerd op het Indiaanse Medicijnwiel waarmee je veel over jezelf kunt ontdekken. Het Indiaanse Medicijnwiel van de Noord Amerikaanse Indianen is een symbool dat de cirkel van het leven voorstelt.


JIJ mag zelf het pad zoeken en leren van alle totem dieren die dit pad kruisen.  Er is nooit een verkeerd pad naar je bestemming, wel een korte of langere weg!


Om je hierbij behulpzaam te zijn worden je totem dier, plant en steen beschreven. Kijk naar hun eigenschappen als naar een foto boek /biografie van jezelf !


Leer van je geboortedieren (je totem dier), leer van je geboorte planten en van jouw steen.
Deze is in vele jaren gevormd door de aarde en herbergt een hele geschiedenis in zich. Zij beschrijven jouw erfenis die je door jouw komst in dit leven hebt mee gekregen. Kijk naar hun sterke en zwakke kanten en leer hoe zij hiermee omgaan.
Veel plezier en een goede reis!

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.