Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Moeder aarde astrologie

;

Maagd: Je totemdier is de BRUINE BEER

Ram/Valk**Stier/Bever**Tweeling/Hert** Kreeft/Specht**Leeuw/Zalm**Maagd/Beer **Weegschaal/Kraai**Schorpioen/Slang**Boogschutter/uil**Steenbok/Gans **Waterman/Otter**Vissen/Wolf

geboorte totum

Je totemdier is de Bruine Beer Deze kan tot 1,5 meter lang worden en wel 800 kg zwaar wegen. Hoewel hij verschrikkelijk sterk is is hij een van de zachtaardigste dieren die er zijn, hij is bijna menselijk. Hij kan op twee benen lopen, in bomen klimmen en zelfs vis vangen met zijn poten.

De beer eet nagenoeg alles : gras, planten, bessen, noten, groente, vis en kleine dieren. Hij is met name verzot op honing en bessen.
In de winter houden beren een winterslaap. De welpen worden vroeg in de lente geboren Het duurt ongeveer 7 jaar voor ze volwassen zijn. Beren hebben tijd nodig zich aan veranderingen aan te passen. Het zijn constructieve en goede reparateurs, en kunnen dingen weer aan de gang krijgen.

Voor de Amerikaanse indianen was de bruine beer een dromer. Hoewel je praktisch bent aangelegd, ben je misschien in essentie daarom ook wel een dromer, met een scherp voorstellingsvermogen en je kunt dan kennelijk eindeloos dagdromen.
De bruine beer die er best wel groot en gevaarlijk uitziet, is in werkelijkheid wel oersterk maar heel zachtaardig, zolang hij niet wordt bedreigd. Hij is vooral gehecht aan vertrouwende dingen, bekende plaatsen en bekende gewoonten.

De Bruine Beer is praktisch, tolerant en optimistisch. Hij is bescheiden en punctueel, maar kan soms ook lui zijn, pietluttig of te sceptisch. Ook is hij een gewoontedier. Ze werken hard en nauwgezet, maar het liefst in een bekende omgeving. Vaak maken zij zich zorgen om niets, en de omgeving verwijt hun soms (terecht) dat ze te kieskeurig zijn. Maar op het gebied van vriendschap staan ze op nummer één! Ze staan meteen klaar om vrienden uit de moeilijkheden te halen. Met als logisch gevolg dat er soms van die lieve bruine beer wordt geprofiteerd!

Je behoort tot de clan van schildpad

Je bent geboren in de oogsttijd en behoort tot de 'schildpadclan'. Leden van deze clan omringen zich graag met degelijke en vertrouwde dingen. Stapje voor stapje boek je vooruitgang, en je bezit een nauwe affiniteit met de natuur, specifiek gebieden met heuvels of bergen.

Totumplant

Je totem-plant het Viooltje,
Het viooltje groeit dicht op de grond en evenals hun totemplant uiten Bruine Beren hun tederheid vaak door praktische bezigheden die dicht bij de aarde blijven.

totumsteen

Je totem edelsteen de Topaas.
Deze zachte, goudbruine steen is heel delicaat, maar bergt een grote kracht in zich. Hij werd beschouwd als de steen van de expansie, en hij wekt een gevoel van hoop. Topaas geniet de reputatie spanningen te verdrijven, en wel speciaal negatieve trillingen van een gekwelde geest. Om die reden helpt de topaas ook bij depressiviteit en slapeloosheid. Ga liggen en leg een topaas op je derde oog.

relatie's

Andere mensen die Bruine Beer mensen kennen, kunnen ze het beste via hun praktische kanten aanspreken. Toon belangstelling voor hun werk en wees begaan met hun wel en wee. Wees ook vooral logisch. Bruine beren houden niet van onzekerheid of niet op tijd zijn of zonder afspraak binnenvallen. Ze reageren op oprechte begaand zijn , affectie en zachtheid. Wordt je echter te vlug emotioneel, dan slaan ze op de vlucht.
Wil je een Bruine Beer als partner? Jaag hem dan niet op de vlucht door te veel emotionaliteit en kom stipt al je afspraken na.
Op liefdesgebied is zij trouw, maar tamelijk moralistisch. Ook al heeft ze een wat koelere houding, een zachtere minnaar is er niet. Afstandelijk wordt zij pas echt bij overdreven sentimentele gedoe

Tot slot:

Bruine Beren doen het goed in de wereld van de geneeskunde, journalistiek, boekhouding en techniek.
Gezondheid: overdreven gepieker bezorgt maag- en darmproblemen of huidirritatie.
Je kleur is Bruin en violet en je beste dag is Woensdag.

Windstreek:Zuid-zuid-west

Element:Aarde met water

omhoog

Ram/Valk**Stier/Bever**Tweeling/Hert** Kreeft/Specht**Leeuw/Zalm**Maagd/Beer **Weegschaal/Kraai**Schorpioen/Slang**Boogschutter/uil**Steenbok/Gans **Waterman/Otter**Vissen/Wolf

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.