Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologie Vissen

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Je bent van alle sterrenbeelden het meest gevoelig.

Stemmingen van anderen worden makkelijk overgenomen,zelfs zonder dat je het in de gaten hebt. Door je extreme gevoeligheid en emotionaliteit, zuig je de emoties van anderen (zowel positieve als negatieve) op als een spons.

Je ziet alles en je voelt alles en in dat doolhof van indrukken en gevoelens moet je proberen je eigen weg en stijl te vinden. Dat kan problemen opleveren. Om die te ontvluchten trek je je het liefst terug in je eigen fantasiewereld.

Door je emotionele kwetsbaarheid ben je vlug van streek en heb je de neiging gemakkelijk te huilen.

Je bent op je best wanneer je omgeeft met positieve, buitengewone mensen.
Je bent heel lief voor anderen. Je wilt anderen niet kwetsen en je wilt ook zeker niet gekwetst worden.

 Je hebt al genoeg aan het ervaren van andermans stemmingen, laat staan dat je die gekwetste gevoelens een plekje moet geven. Inderdaad, dit kan af en toe een nadeel zijn omdat je misbruikt kunt worden door iedereen die hulp nodig heeft.

Je bent verlegen, dromerig en romantisch van nature en daarom hou je ervan je terug te trekken in je eigen priv?fantasiewereld. Pas wel op dat je er niet in verdwaalt!

Je kunt het niet uitleggen maar je weet meer dan anderen. Vaak weet je wat iemand denkt of voelt en of iemand het beste met je voor heeft. In vriendschappen weet jij al dat het slecht met iemand gaat, nog voor die ander jou gebeld heeft. Heb vertrouwen in je intuïtie, het is mogelijk dat je buitengewone gaven hebt.

Doordat je vaak allerlei stemmingen van je omgeving oppikt, kan het zijn dat je vaker dan anderen last hebt van lichamelijke kwaaltjes die geen duidelijke oorzaak hebben. Het zou goed zijn als je leert om goed te aarden en je af te sluiten.

Vissen hoort bij het kruin chakra,
werkwoorden : ik weet / ik geloof,
Gevoelens: Verwarring, gelukzalig, spiritualiteit, inzicht, wijsheid, bevrijding, eenzaamheid, depressiviteit.
kleur:violet
Bachremedie: Waterviolet, Impatiens, Heather.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.