Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologieSchorpioen

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Door je intensiteit en complexiteit heb je in de meeste situaties extreem sterke emotionele reacties. Je zoekt diepgang in alle contacten die je hebt met anderen.

Oppervlakkige vriendschapsrelaties zijn niets voor jou. Je zou niet weten waarover je met zulke mensen zou moeten praten.
Het valt je dikwijls moeilijk je gevoelens onder woorden te brengen. Daardoor heb je de neiging erg stil te zijn ,zorgen maken en piekeren doe je wel veel. Je wordt niet snel boos, maar wanneer het je overkomt ben je furieus en ontziet niets.

Wanneer je je emotioneel bindt, doe je dat met je hele wezen , je voelt je niet aangetrokken tot oppervlakkige of tijdelijke relaties.
Als men je uitdaagt, ervaar je dat als een persoonlijke aanval, maar ook als een uitdaging. Je kunt onverwachts erg scherp uitvallen en als jij een gevecht begint ben je erg listig en kunt daardoor iemand terug pakken op een moment dat die het helemaal niet meer verwacht.

Je houdt van geheimzinnige zaken en het bovennatuurlijke en "weet" hier ook meer van dan de meeste anderen, zowel de donkere en de lichte kanten van de geest zijn voor jou duidelijk!

In de dagelijkse omgang ben je een rustig persoon. Iemand die scherpe en diepzinnige vragen stelt en over de antwoorden uren kan nadenken. Het verborgene en mysterieuze trekken je aan. En je bent gek op het ontrafelen van geheimen. Je kunt pas rusten als de waarheid boven tafel is. Als een goede detective zal je graag diep in een probleem duiken en je geniet ervan als je kunt uitvinden waarom anderen precies zo handelen als ze doen.

Je staat bekend als zeer wilskrachtig, machtig en behoorlijk vasthoudend.
Je denkt diep na over het leven en de rol van de mens daarin. Je hebt een sterk ontwikkeld gevoelsleven dat je alleen kunt delen met mensen die daar begrip voor hebben. Heb je eenmaal zo iemand gevonden, dan verwacht je van die persoon onvoorwaardelijke trouw. Je wilt namelijk niet gekwetst worden. Doet men dit wel dan sla je keihard terug.

 

Schorpioen hoort bij het Stuit chakra.
werkwoorden : ik ben / ik gebruik/ik verlang.
Gevoelens: Stabiliteit, overlevingsdrang, identiteit, geborgenheid, eigenwaarde, moedeloosheid, schuldgevoel .
kleur: Rood.
Bachremedie: Larch, Willow, Oak, Pine, Elm, Sweet chestnut, Star of Bethlehem, Crab apple.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.