Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologieStier

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Je staat bekend om je geduldigheid, traagheid en zorgvuldigheid, je houdt ervan de prettige momenten te rekken en er ten volle van te genieten.
Je hebt het nodig om jezelf te omgeven met allerlei vormen van comfort en een vriendelijke omgeving maar ook moeilijke situaties om te groeien en volwassen te worden, maar dat zul je toch steeds proberen te vermijden
Pas op voor de neiging te weinig te bewegen, met jezelf ingenomen te zijn en te veel te eten (vooral zoetigheid).
Je bent meestal hartelijk, gelijkgehumeurd en niet gemakkelijk boos te krijgen, maar als je emotioneel van je stuk wordt gebracht, zul je dit niet snel vergeven en er moet een tijdje overheen gaan voordat je je kalmte herwint.  Je kunt dan erg scherp worden en heb dan de neiging tot emotionele chantage.
In iedere situatie verlang je resultaten, abstracte begrippen zijn voor jou moeilijk te bevatten. Je artistieke kwaliteiten worden gebruikt om deze resultaten te realiseren, maar je zult ook goed met je handen dingen kunnen vormen.
Je spreidt een aardse, fysieke seksualiteit ten toon die anderen behoorlijk verleidelijk vinden
Je leeft graag jouw leventje en je wilt daarin niet gestoord worden door anderen. Je laat iedereen met rust en dat verwacht je ook van anderen. Jij hebt jouw mening en visie op het leven en die zal je niet snel veranderen.
Ook hoef jij niet zo nodig de eerste ergens te zijn. Je komt er zo ook wel en ondertussen heb je onderweg genoten van het mooie uitzicht. Je bent namelijk een echte levensgenieter. Je weet heel goed wanneer het tijd is om rust te nemen en je zelf eens lekker te verwennen.
Ook kun je makkelijker dan de andere sterrenbeelden geld uitgeven aan luxe dingen voor jezelf. Je bent graag in het gezelschap van anderen. En mensen vinden je bijna altijd aardig. Misschien komt dat, omdat je conflicten uit de weg gaat?
Je wordt zelden boos. Maar als je boos wordt, dan kan men beter uit je buurt blijven. Je hebt hiervoor ook een aardig gevoel van dramatiseren.

Stier hoort bij het Hart chakra.
werkwoorden : ik bemin / ik heb.
Gevoelens:Liefde,moed, Medeleven, vergeving, verdraagzaamheid, dankbaarheid,  vertrouwen, overgevoeligheid .
kleur: groen.
Bachremedie: Agrimony, Walnut, Centaury, Holly.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.