Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie/sterrenbeelden

;

Westerse astrologie

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

Ram: 21-03/20-04

Kleur: rood Metaal: ijzer Element: vuur
Het sterrenbeeld Ram wordt beheerst door de planeet Mars. De Ram is impulsief en eigenzinnig. Er is een klein beetje gevaar voor eigendunk. Maar de Ram is ook zeer rechtvaardig, soms wat naïef. De goede eigenschappen zijn dat Rammen dynamisch en direct zijn, een positieve houding hebben en snel reageren in en op situaties. Jaloersheid, strijdlust, vernietigingsdrang, bazig en koppig zijn de negatieve karaktertrekken van een Ram. De levensles van de Ram is dat zij moeten leren wat hun verlangens zijn zonder daarbij anderen te hinderen.

Stier:20-04/21-05

kleur: roze Metaal: koper Element: aarde
Het sterrenbeeld Stier wordt beheerst door de planeet Venus. De goede eigenschappen zijn: vriendelijkheid, tactvol en sociaal gedrag, goedaardig en beminnelijk naar anderen toe. Onverschilligheid, nonchalance, onoplettendheid, besluiteloosheid, afhankelijk willen zijn van anderen en het alles te romantisch voorstellen, zijn de negatieve karaktertrekken van de Stier. De levensles van de Stier is dat zij moeten leren hun jaloezie en bezitterigheid, die ieder moment toe kunnen slaan, onder controle te houden.
Omhoog

Tweelingen: 21-05/20-06

Kleur:grasgroen. Metaal: kwik Element: lucht
Het sterrenbeeld Tweelingen wordt beheerst door de planeet Mercurius. De goede eigenschappen zijn dat zij zich flexibel opstellen, sympathiek en expressief zijn en over een goede intelligentie beschikken.
De neiging om alles te bekritiseren of de draak met iemand te steken, vaak krachteloos en ondankbaar zijn en om het minste of geringste een klaagzang aanheffen, zijn de negatieve karaktertrekken van Tweelingen. De levensles van Tweelingen is dat ze moeten leren om vastberaden beslissingen te nemen en zich daaraan te houden.

Kreeft: 21-06/22-07

Kleur: zilverachtig blauw Metaal: zilver Element: Water
De goede eigenschappen zijn dat de Kreeft geduldig, gevoelig, romantisch, sociaal en moederlijk is. Overdreven solidair, zwaar op de hand met een enorme hang naar het verleden, humeurig en erg jaloers zijn de negatieve karaktertrekken van de Kreeft. De levensles van de Kreeft is dat zij eigen gevoelens moeten leren herkennen en zelfzuchtigheid en afgunst opzij moeten schuiven.
Omhoog

Leeuw: 22-07/23-08

Kleur: geel van de zon Metaal: goud Element: vuur
De goede eigenschappen zijn dat Leeuwen een sterke levenskracht hebben, integer, creatief, royaal en waardig zijn.  Een groot ego - waardoor hij arrogant en verwaand kan zijn - extravagant en verkwistend zijn de negatieve karaktertrekken van de Leeuw. De levensles van de Leeuw is te leren zijn eigen identiteit te ontwikkelen en een manier te vinden waarop hij zijn creatieve energie het best kan gebruiken.

Maagd: 23-08/21-09

Kleur: groen en aarde kleuren Metaal: kwik Element: aarde
Het sterrenbeeld Maagd wordt beheerst door de planeet Mercurius. De goede eigenschappen zijn dat Maagden ijverig, ordelijk, zorgvuldig, menslievend en liefhebbend zijn. Kortzichtig, egoïstisch , pietluttig en het altijd maar geven van kritiek zijn de negatieve karaktertrekken van de Maagd. De levensles van de Maagd is dat zij moeten leren anderen te accepteren zoals ze zijn, en niet zoals zij zelf denken dat ze moeten zijn. Kortom, de Maagd moet de ander in zijn waarde laten.
Omhoog

Weegschaal:21-09/23-10

Kleur: nuances van blauw Metaal: koper Element: lucht
Het sterrenbeeld Weegschaal wordt beheerst door de planeet Venus.  De goede eigenschappen zijn dat weegschalen hartelijk, correct, innemend, liefhebbend, onweerstaanbaar en sociaal zijn. Overgevoelig, zelfgenoegzaam, pretentieus, koel, verwaand en veeleisend, zijn de negatieve karaktertrekken van de Weegschaal. De levensles van de Weegschaal is dat zij moeten leren tolerant te zijn en zijn goede kwaliteiten niet uit te buiten ten koste van anderen.

Schorpioen: 23-10/22-11

Kleur: kastanje bruin Metaal: ijzer Element: water
Het sterrenbeeld Schorpioen wordt beheerst door de planeet Pluto. De goede eigenschappen zijn dat Schorpioenen een spirituele kijk op de zaken hebben en het vermogen eerlijke besluiten te nemen. Misbruik maken van macht of van de negatieve kant van magie, fanatiek, jaloers, en handelend uit eigen belang zijn de negatieve eigenschappen van een Schorpioen. De levensles van de Schorpioen is dat hij moet leren actief te werken aan de veranderingen die nodig zijn om hun geest optimaal te laten groeien.
Omhoog

Boogschutter: 22-11/21-12

Kleur:paars Metaal: ijzer Element: vuur
Het symbool voor de Boogschutter is het menspaard. Dit geeft de dualiteit weer tussen het menselijke en het dierlijke van de Boogschutter. De goede eigenschappen van de Boogschutters zijn dat ze leergierig zijn en bereid open te staan voor andere ideeën . De levensles van de boogschutter is om het verschil te zien in de verschillende vormen van vrijheid en vrijblijvendheid.

Steenbok: 21-12/20-01

Kleur: donkerbruin Metaal: zilver Element: aarde
Het sterrenbeeld Steenbok wordt beheerst door de planeet Saturnus. De goede eigenschappen zijn, dat Steenbokken praktisch, gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar zijn. Koud, vrekkig, onverschillig en star zijn de negatieve karaktertrekken van een Steenbok. . De levensles van de Steenbok is dat hij moet leren macht te krijgen en te behouden over zijn mogelijkheden, ambities, bestemming en prioriteiten.
Omhoog

Waterman: 20-01/19-02

Kleur: turquoise Metaal: aluminium Element: lucht
Het sterrenbeeld Waterman wordt beheerst door de planeet Uranus. De goede eigenschappen zijn dat Watermannen vindingrijk, intuïtief en sociaal zijn en het weerzinwekkend vinden wanneer ze beperkingen krijgen opgelegd Koppig, wispelturig, opstandig, tegendraads, excentriek en het zich verzetten tegen de bestaande orde zijn de negatieve karaktertrekken van de Waterman. . De levensles van de Waterman is dat hij moet erkennen dat veranderingen niet altijd slecht zijn en dat hij vrijheid en individualiteit leert accepteren

Vissen: 19-02/21-03

Kleur: zeegroen Metaal: platinum Element: water
Het sterrenbeeld Vissen wordt beheerst door de planeet Neptunus. De goede eigenschappen zijn dat Vissen gevoelig zijn voor de verlangens van anderen en idealisme nastreven. Besluiteloosheid, misleiding en zich maar al te graag opstellen als martelaar zijn de negatieve karaktertrekken van Vissen. De levensles van Vissen is dat zij moeten leren hun creatieve verbeeldingskracht ook in het voordeel van anderen te gebruiken en niet alleen voor zichzelf.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.