Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologieMaagd

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Omdat je van nature erg zorgzaam en voorzichtig bent, waardeer je netheid en orde boven alles.
Je houdt van orde, rust en regelmaat. Dat klinkt wat truttig, maar dat ben je zeker niet.

Het is alleen in jouw hoofd vaak zo'n chaos, dat je die orde om je heen nodig hebt. Anders kun je jouw dagelijkse leventje niet meer overzien.
Je ziet namelijk alles. Je bent vaak zoveel bezig met het opruimen en reorganiseren van je spullen, dat het evengoed erg rommelig kan worden in je huis.

Je hebt rigoureus hoge normen die je ook oplegt aan iedereen die je leert kennen. Soms ben je zo super-kritisch dat je alleen maar koppig "nee" kunt zeggen.

Je hebt een scherp oog voor ieder detail. Dan is het ook logisch dat je af en toe het grote geheel uit het oog verliest.

Je ergert je als iets niet klopt of in orde is. En omdat je alle kleinigheden ziet, ben je dus heel streng voor jezelf. Want je moet aan een heleboel eisen voldoen.

Die eisen leg je echter niet alleen jezelf op. Ook jouw omgeving moet daaraan voldoen. En dat maakt je nog wel eens te kritisch.

Aan de andere kant ben je ook direct bereid om de ander te helpen met de tekortkomingen die je bij hen ziet.
Je bent zeer goed in praktische beroepen en behoorlijk handig met allerlei gereedschap. Ook ben je heel goed in het bedenken van praktische oplossingen.
Je bent ook erg betrokken bij zaken als hygiëne , netheid en persoonlijke gezondheid. Vermoedelijk is je gezondheid veel beter dan je denkt dat ze is, dus maak je toch niet zo veel zorgen!  

Door je extreme methodische en analytische aanpak ben je een perfectionist, hierdoor ben je de geschiktste kandidaat voor het uitvoeren van zeer gedetailleerde, precieze taken. Maar er zijn momenten dat je zo veel aandacht besteedt aan de details dat je de grotere problemen uit het oog verliest. Wanneer je kritiek krijgt , sluit je jezelf op en kunt dagen bezig zijn om alles te verteren en weer verder te gaan met je leven.

de Maagd hoort bij het keel chakra,
werkwoorden : ik spreek / ik denk,
Gevoelens: ideeën scheppen, onzekerheid.
kleur:violet
Bachremedie: Cerato, Sclerantus, Gorse, Gentian, Hornbeam, Wild Oat.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.