Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologieLeeuw

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Je bent een sterke persoonlijkheid en je valt meestal wel op in gezelschap. Je houdt er van als je in het middelpunt van de belangstelling staat! Anderen hebben daar meestal weinig op tegen want zij genieten van jouw oprechte warmte en genegenheid.

 Je bent heel trots op je eigen stijl en de dingen die je voor elkaar hebt gekregen. En dat wil je graag aan anderen laten zien. Toch vinden anderen je niet arrogant.
Ze kunnen wel lachen om die trots die je hebt voor je eigen praal. Bovendien ben je een warm en hartelijk mens, met wie ze altijd wat kunnen beleven.

Want je werpt je makkelijk op als leider en je organiseert dan allerlei leuke activiteiten.
Vol geestdrift en wilskracht, bij tijden ook trots en verwaand, wil je je eigen zin doen. Je bent echter behoorlijk eerlijk en het respect van de anderen is belangrijk voor jou.
Ook ben je eerlijk uit respect voor anderen.

Dat respect verwacht je ook terug. Je kunt heel boos worden als andere respectloos met jou of je spullen omgaan. En als er iemand in nood is, ben jij de eerste die voor die persoon in de bres springt.
Je compromitteert jezelf nooit en je kunt je vastbijten in een doel met vasthoudendheid en toewijding.
Je Koninklijke houding brengt je in posities waar leiderschap en autoriteit van belang zijn. Pas ervoor op dat je niet stijfhoofdig, dominerend of neerbuigend doet want dan verlies je de goodwill en de bewondering die je geniet.

Omdat je uitgesproken theatraal bent, leef je je leven op grote schaal, waar en wanneer dat maar enigszins mogelijk is. Je kracht en energie bezielen degenen die met jou in contact komen. De leeuw gaat meestal door het leven als een spinnende poes, maar wanneer men jouw dierbaren aanvalt, wacht je voor de brullende leeuw!

Leeuw hoort bij het Zonnevlecht  chakra.
werkwoorden : ik wil / ik kan / ik ben.
Gevoelens: voldoening, vertrouwen, wilskracht, presentatie, obsessie, angst, macht, hebzucht .
kleur: geel.
Bachremedie: Aspen, Mimulus,Cherry Plum, Red Chestnut, Rock Rose.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.