Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologieWaterman

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Je raakt gauw verveeld en normaal gesproken ben je hierdoor altijd te vinden voor nieuwe zaken en ideeën . Je ziet alle trends eerder dan anderen. En dat maakt jou uiterlijk niet altijd een echte trendsetter, want net als je besluit dat je iets trendys aan wilt schaffen, zie je al wel weer een nieuwe trend.

Je bent individualistisch en hebt een vrije geest.
Je hebt graag een grote vriendenkring van gelijkgestemden om je heen. Binnen die groep wil je wel graag de origineelste en meest eigenzinnige zijn.

Als er problemen zijn in jouw vriendengroep ben jij degene die eerlijk durft te zeggen waar het op staat. En dat doe je op zo'n manier dat anderen voor de kritiek open kunnen staan.
Je vrienden zijn best belangrijk voor je, zolang ze maar niet proberen zich aan jou te binden door te veel emotionele eisen te stellen. Dit geld ook voor je liefdesrelaties.

Je ideeën zijn ongewoon en je bent een beetje excentriek, wat niet wil zeggen dat je erg veranderlijk bent. Van tijd tot tijd ben je best wel koppig.
Waar het belangrijke zaken betreft, ben je erg rechtlijnig in je denken en niet altijd gevoelig voor de emotionele behoeften van het individu.

Maar meestal ben je uitgesproken objectief met een goed opmerkingsvermogen; hierdoor ben je in staat technische en gecompliceerde onderwerpen te bestuderen, zoals wetenschappen, computers en misschien zelfs wel astrologie.

Je zult de nieuwe technologie en alle nieuwe communicatiemogelijkheden die er nu zijn interessant vinden. Zoals je alle nieuwe dingen zo interessant vindt.
Waar je niet of nauwelijks voor openstaat zijn de ideeën   van anderen. Want je wilt wel nieuw trends inzetten, maar alleen als je ze zelf ontdekt hebt.

Waterman hoort bij het kruin chakra,
Werkwoorden : ik weet / ik geloof,
Gevoelens: Verwarring, gelukzalig, spiritualiteit, inzicht, wijsheid, bevrijding, eenzaamheid, depressiviteit.
kleur:violet
Bachremedie: Waterviolet, Impatiens, Heather.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.