Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologie Weegschaal

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Doordat je een zeer sociale instelling hebt, hou je van gezelschap, toch ben je wel vaak alleen omdat je niet goed kunt kiezen wat je wilt doen.
Anderen mogen je meestal graag om de warmte en gevoeligheid die je uitstraalt en om je vermogen je aan anderen aan te passen.

Je verafschuwt lelijkheid, je omringen met schoonheid en harmonie is voor jou levensnoodzakelijk. Verzorgde kleding, een mooi huis en een aangename omgeving zijn belangrijk voor jou, waar je ook bent.

Je verfijnde smaak pas je ook toe op muziek en kunst. In de ogen van anderen kun je overdreven veel aandacht besteden aan kleding en aan mooie spulletjes voor je huis of kamer. Helaas kun je ook een enorme afkeer hebben voor iets wat je niet mooi vindt. Het liefst loop je met een boogje om lelijke mensen en dingen heen.

Alles wat je beleeft in het leven, moet je kunnen delen met anderen. Daarom doe je ook altijd je uiterste best bij anderen, zodat ze je graag mogen.
Want stel je voor dat je niemand meer zou hebben, om je leven mee te delen? Daarom ga je ieder conflict uit de weg.

Desnoods neem je het daardoor ook niet zo nauw met de waarheid. Omdat je met veel factoren rekening moet houden is het voor jou soms moeilijk om een beslissing te nemen.
Bang als je bent om iemand te kwetsen. Want je ziet graag alleen de schoonheid van het leven. Vol bewondering kun je daar naar kijken en je ermee omringen.

Soms kun je maar geen beslissing nemen, je aarzelt en weifelt als je gedwongen wordt een keuze te maken, want je bekijkt steeds alle kanten van een probleem.
Het negatieve hieraan is dat je hierdoor zo besluiteloos wordt dat je helemaal niks gaat doen of "het lot"maar laat beslissen. Het positieve hiervan is dat je meestal heel eerlijk bent als men je vertrouwt bij het oplossen van ruzies.
Je grootste uitdaging bestaat hierin dat je ieder contact een persoonlijke toets geeft en er het beste uithaalt.

Daarnaast ben je een groot deel van je leven op zoek naar de ideale partner en als je die gevonden hebt, zoek je verder.

Weegschaal hoort bij het Hart chakra.
werkwoorden : ik bemin / ik heb.
Gevoelens:Liefde,moed, Medeleven, vergeving, verdraagzaamheid, dankbaarheid,  vertrouwen, overgevoeligheid .
kleur: groen.
Bachremedie: Agrimony, Walnut, Centaury, Holly.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.