Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/  Magie- pendelen / inleiding

Menu pendelen

Inleiding // Wat is pendelen // Hoe werkt een Pendel // Toepassingen // Toepassingen 2 // Leren pendelen // De procedure // Adviezen // Kopen of zelf maken // Duistere krachten?

Pendelen Inleiding

Voor zolang ik me kan herinneren pendel ik al....

ik denk dat er veel meer mensen zijn die dat al deden...al zullen ze het misschien niet als zodanig herkennen.  Wie heeft niet in de pubertijd met een ring aan een draadje gekeken hoeveel kinderen je kreeg...of hoe oud je werd.  Ook heel bekend ...bij zwangere vrouwen kijken of ze een dochter of zoon zou krijgen. 

Na verloop van tijd ging ik de (zelfgemaakte) pendel ook voor andere dingen gebruiken en kreeg zo mijn eigen "kompasje" die aangaf waar ik dingen bewaard had (en daarna vergeten was) , of andere zaken uit mijn geheugen op liet duiken.

Begin 70er jaren kreeg ik mijn 1ste boekje over pendelen en ben daarna geïnteresseerd geraakt in de vele toepassingsgebieden met dit kleine instrumentje.  Sindsdien ligt er altijd een pendeltje in mijn nabijheid en heb er ook altijd een in mijn tas. 

Begrijp me niet verkeerd, ik laat mijn leven niet leiden door het instrumentje, maar het helpt me wel goed als ik "het even niet zeker weet" of bevestiging zoek voor iets.  Daarnaast is het een geweldig hulpmiddel voor het uitzoeken van allerlei voedingstoffen en het kiezen van de juiste mix van bachremedies.  

pendelWat is een pendel eigenlijk?

Simpelweg, een pendel is een klein gewichtje aan een draadje of kettinkje zoals hiernaast afgebeeld staat. Vorm, materiaal enz. kan verschillen naar behoefte of voorkeur. Daar zijn geen bepaalde regels voor.

 Je kan op paranormale beurzen of bepaalde winkels allerlei soorten kopen of zelf eentje maken.

Een pendel is iets persoonlijks, dus neem de tijd ervoor om een pendel uit te kiezen of te maken. Zorg ervoor dat het koord of ketting niet langer is als je onderarm.

 

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.