Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/  Magie- pendelen / leren pendelen

Menu pendelen

Inleiding // Wat is pendelen // Hoe werkt een Pendel // Toepassingen // Toepassingen 2 // Leren pendelen // De procedure // Adviezen // Kopen of zelf maken // Duistere krachten?

Hoe leer je pendelen?

Als 1ste is het belangrijk om een pendel te maken of uit te zoeken die bij je past. Daarnaast is het ook een voordeel als je in staat bent tot het "leeg-maken" van je gedachten...bv via ontspanningsoefeningen of meditatie.  Deze ontspanning zul je steeds sneller op kunnen roepen na mate je vaker pendelt.

Ga met je gekozen pendel zitten aan een hoge tafel met een neutrale ondergrond zoals hout of glas en probeer een goede relaxte houding te vinden .
Zet je voeten goed naast elkaar op de grond, je linkerhand met open vingers op je knie of achter je rug en in je rechterhand de pendel.

Zet je elleboog op tafel en zorg ervoor dat je pols niet knikt, het moet in recht lijn zijn met je arm terwijl de pendel dan zo'n 3-5 cm boven tafel zweeft.
pendelbewegingenDe pendel hou je vast tussen je duim en wijsvinger en zorg ervoor dat je hem stil houd.  Hierna kun je kijken wat voor jou de beweging is voor ja, nee, etc.
Dus zeg in gedachten ja of vraag iets heel makkelijks, waarvan het antwoord alleen ja kan zijn. Het kan zijn dat de pendel dan in een kring gaat bewegen, met de klok mee of hij maakt een opwaartse "ja-knik" beweging.

Hierna doe je dit hetzelfde met 'nee', 'misschien' en  'weet niet'!    Lukt dit niet allemaal in 1x, wanhoop dan niet, misschien ben je nog niet ontspannen genoeg of heb je iets meer tijd nodig. Voor nee, komt meestal de omgekeerde beweging van het ja , voor misschien gaat de pendel meestal ellipsvormige beweging maken met de klok mee of van links onder naar rechtsboven en het weet niet is daar weer het tegenovergestelde aan.

Uiteindelijk kun je door dit vaak genoeg te doen ook gaan voelen of je de pendel bewust aan het sturen bent of dat het echt uit je onderbewustzijn komt.  Blijf vragen stellen waarbij je zeker bent van het antwoord en ga pas daarna voorzichtig een stapje verder.

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.