Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/  Magie- pendelen / procedure

Menu pendelen

Inleiding // Wat is pendelen // Hoe werkt een Pendel // Toepassingen // Toepassingen 2 // Leren pendelen // De procedure // Adviezen // Kopen of zelf maken // Duistere krachten?

Pendel-procedure

* Ontspan je en maak je zoveel mogelijk leeg. Wat het misschien makkelijker maakt is een soort nieuwsgierige open houding aan te nemen.
* formuleer een duidelijke vraag, waarbij maar 1 antwoord mogelijk is. Vraag bv niet of het mooi weer wordt morgen...want wat is "mooi weer"? Wat de strandganger mooi vind, kan een ramp zijn voor een agrari?. Het helpt ook om de vraag eerst op te schrijven en deze goed in gedachten nemen.
* Pak de pendel en neem een goede houding aan. (benen naast elkaar op de grond, hand die geen pendel vast heeft leg je "open" neer, tenzij je iets vast hebt waarvan je de energie uitpendeld.
* vraag met de pendel of je nu kunt/mag pendelen en let goed op het antwoord. Krijg je een negatief antwoord, stop dan of kies een ander gebied waar je vragen over wilt stellen.
* stel hierna de vraag en neem hierbij een nieuwsgierige houding aan.pendelkaart

Volg met je ogen de baan die de pendel beschrijft, zodat je hem niet beïnvloed.
Bij het antwoord kun je hierna vragen of het antwoord klopt. Hierna kun je zonodig aanvullende vragen stellen, waarbij je tussendoor probeert om de pendel steeds opnieuw de neutrale houding aan te nemen.
* Na het pendelen is het een goede gewoonte om je pendel even te reinigen onder stromend water en op te laten drogen in de zon.

 Ook in bergkristal water of via Reiki kun je de pendel ontdoen van overtollig energie.
Voor het uitpendelen van stoffen/ medicijnen kun je het beste je pendel tussen de stof en het lichaam (bv hand) houden en kijken naar de beweging die de pendel maakt als reactie tussen de beide energieën. Een scheidingsbeweging is dat er geen overeenkomst/herkenning is. Een cirkel zal aangeven dat er een herkenning is van beide stoffen (nadere vraagstelling zal nodig kunnen zijn om te bekijken of de stof ook nog aangevuld moet worden)
Heel duidelijk wordt het als de beide energieën zich willen gaan verbinden door middel van de pendelbeweging
Verder is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van pendelkaarten. Deze zijn voor verschillende doeleinden te verkrijgen in de boekhandel of new age winkel, maar ook zelf te maken.

 

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.