Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/  Magie- pendelen / toepassingen 2

Menu pendelen

Inleiding // Wat is pendelen // Hoe werkt een Pendel // Toepassingen // Toepassingen 2 // Leren pendelen // De procedure // Adviezen // Kopen of zelf maken // Duistere krachten?

Vervolg toepassingen

Het stellen van de juiste vragen hierbij kan daarna soms heel handig zijn.  Als ik een sigaret naast me leg en ik op dat moment een nicotinebehoefte heb, zal de pendel aangeven dat ik die sigaret nodig heb.  Wanneer ik daarna vraag of deze sigaret ook gezond voor me is zal de pendel toch een "nee" beweging maken!

*  Zoeken naar verloren voorwerpen. Ken je dat? Je legt zonder er bij na te denken je sleutel ergens neer en een dag later heb je geen idee meer of je uberhaupt dat ding de laatste dagen ergens gezien hebt.  Op verschillende manieren is  via de pendel je geheugen te onderzoeken, welke plaats je uitgezocht had om deze verdwijntruc te creëren. 

Ikzelf heb daar (haast standaard) een plattegrond van mijn huis voor liggen die ik uitpendel met de vraag in welke ruimte ik moet beginnen te zoeken.   Vorige week had ik dit ook, de pendel gaf uiteindelijk aan dat ik echt in de hal moest kijken.  De hal werd daarna helemaal nagezocht, maar zonder resultaat..ook na een 2de pendelsessie kwam wederom het zelfde antwoord op de vraag waar ik de sleutels had neergelegd. 

De waarheid was uiteindelijk simpel....mijn zoon kwam ineens met de mededeling dat hij "even"mijn sleutels had geleend...die lagen in de hal en hij was te lui om die van hem uit zijn kamer te halen!  Kijk....DAT had ik niet meegenomen in mijn vraagstelling!  Weer wat extra's geleerd! 

Nog een voorbeeld...tijdens een demonstratie van pendelen ondervroeg ik via de pendel een echtpaar.  De vraag was of de achterdeur dicht was toen ze weg gingen. Volgens de man was deze dicht, de vrouw zei dat hij open was.

 Uiteindelijk had ik de helderheid van geest om te vragen of er een interpretatie verschil was over de vraag...dat bleek dus!  Bij de een was "dicht" het zelfde als "op slot" en bij de ander was dicht dus gewoon '' dicht" .. De achterdeur was wel dicht, niet op slot! 

Conclusie: goede duidelijke vraagstelling is het meeste werk voor een betrouwbare pendelsessie!

 

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.