Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/  Magie- pendelen / Wat is pendelen

Menu pendelen

Inleiding // Wat is pendelen // Hoe werkt een Pendel // Toepassingen // Toepassingen 2 // Leren pendelen // De procedure // Adviezen // Kopen of zelf maken // Duistere krachten?

Wat is "pendelen"?

Eenvoudig gezegd, het raadplegen van je 'onbewuste'  door middel van een pendel.  Via vragen beweeg je onbewust de pendel een bepaalde richting op.   Aan de hand van de beweging kan je je antwoord daaruit interpreteren. Het bewegen van de pendel gaat niet via spierkracht, maar meer d.m.v. energie/gedachten kracht.

Pendelen is dus uitermate geschikt voor het beantwoorden voor persoonlijke vragen, het uitpendelen van je chakra's en het opsporen van lichamelijke aandoeningen.

Pendelen heeft dus niks te maken met "geesten oproepen" of toekomst voorspellen.  De enige toekomst die je kunt voorspellen is datgene wat al vast ligt en daardoor al opgesloten zit in je eigen onderbewuste.

Voorbeeld: je weet al dat je vanmiddag naar school van je kind gaat voor het rapporten verhaaltje.  Onbewust weet je al een beetje hoe dit gesprek gaat verlopen, je onderbewuste slaat meer op dan je denkt...zonder dat je je dit realiseert zie/hoor je vaak al veel meer van je kind dan dat je denkt.  Zou je van tevoren dit uit gaan pendelen, dan heb je grote kans dat je het gesprek vooraf al heel aardig hebt kunnen "voorspellen".

Ik zelf ben soms helderziend en helderhorend, maar veel vaker "weet" ik gewoon iets. Vraag me niet precies hoe dat werkt, maar het is iets wat voor mij de normaalste zaak van de wereld is (en voor heel veel mensen)  Als extra bevestiging vraag ik mijn onderbewuste dan soms via de pendel of het klopt...dit omdat ik soms dingen door krijg die WEL kloppen, maar soms is de interpretatie over tijd, personen, etc. niet helemaal duidelijk. Soms is het gewoon bedoeld om die persoon te waarschuwen voor een klein stukje verkeerde weg in haar /zijn leven.  Ook krijg ik soms dingen door die erg ongeloofwaardig lijken te zijn en dan is een pendel ook een heerlijk instrument om bevestiging te vinden...soort dubbel blind onderzoek dus! Inmiddels ben ik zo vertrouwt geraakt met alle valkuilen die er zitten in het pendelen, dat ik redelijk snel aan de beweging van het draadje voel of ik op de verkeerde weg zit, of dat ik mijn eigen wensen/dromen/angsten de uitslag iets teveel kleuren!  Want dat kan een van de grootste fouten zijn die je met pendelen kunt maken!   Maar ook zonder deze ervaring kun je met enige hulp/aanwijzingen ook er achter komen of je zuiver bezig bent.

Nieuwsgierig geworden?  Dan zal ik proberen je wat wijzer te maken op de volgende bladzijden.   Iedereen kan nl pendelen leren, al is soms een beetje extra aanleg en de wil om het te leren wel makkelijker om het ook snel te leren

.

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.