Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/  Magie- pendelen / pendel maken

Menu pendelen

Inleiding // Wat is pendelen // Hoe werkt een Pendel // Toepassingen // Toepassingen 2 // Leren pendelen // De procedure // Adviezen // Kopen of zelf maken // Duistere krachten?

Zelf pendel maken

Je kunt zelf makkelijk zelf een pendel maken door een sleutel, een ring of een ander voorwerp te hangen aan een draad of haar. Wat ook heel goed als pendel kan werken zijn de zgn schietloodjes die gebruikt worden bij het behangen of betegelen.

Een pendel kopen:

Er zijn verschillende pendels in de handel. Meestal een spits of puntig klompje van goud, zilver, ijzer, koper, edelsteen of glas/ bergkristal. Het gewicht van een dergelijke pendel varieert van 10 tot 25 gram. Aan de pendel is een kettinkje of koord bevestigd.

Waar je op moet letten:

Het maakt niet uit of u een pendel koopt of zelf maakt, de werking is hetzelfde. Let wel op het formaat van het koord/ketting.
Het koord dat tussen uw duim en wijsvinger moet worden vastgehouden mag niet langer zijn dan de onderarm.
Het is beter om een iets korter koord te nemen zodat de pendel vrij kan uitzwaaien wanneer je deze gebruikt vanuit een zitstand en de elleboog op tafel rust.

 

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.