Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/  Magie- pendelen / toepassingen

Menu pendelen

Inleiding // Wat is pendelen // Hoe werkt een Pendel // Toepassingen // Toepassingen 2 // Leren pendelen // De procedure // Adviezen // Kopen of zelf maken // Duistere krachten?

Welke toepassingen zijn er voor een pendel?

Wanneer je nuchter blijft, dan zijn er vele toepassingen te bedenken en kun je van alles uitpendelen...tenminste....zolang je er vanuit durft te gaan dat jouw onderbewuste aardige trucs uit kan halen met je...en daardoor ook via je pendel  (Angsten en wensen spelen soms een sterke rol in je onderbewuste)

*  Gezondheid is een apart toepassingsgebied waar een aantal boeken over in de handel zijn, het is moeilijk voor een leek om zonder voldoende achtergrond en kennis een goede diagnose te stellen.
Toch kun je wel simpele en doeltreffende vragen stellen over voeding, kuiden en andere zaken die je gezondheid kunnen bevorderen of verbeteren.

*  Edelstenen, goud, zilver enz. hebben allemaal een eigen "stralingsuitslag" en kunnen makkelijk op zuiverheid uit getest kunnen worden via een pendel.

*  Vragen uit je onderbewuste.  Als voorbeeld...Je beste vriend vraagt of je samen met hem in zaken wilt.  Je gevoel van waardering en vriendschap verhindert je soms om te zien dat hij op zakelijk gebied niet echt een succes is, terwijl je dat in je onderbewuste wel goed weet.  De pendel zal in dit geval dus nee zeggen terwijl je hart  "ja" roept. 

* Ook als je vragen hebt waarbij je opvoeding, waarden en normen soms erg duidelijk hun stempel drukken op iets, kun je met de pendel soms verrassende antwoorden krijgen over "hoe je werkelijk denkt of voelt".

*  Overeenkomsten van stoffen en je eigen lichaam.  Vooral bij homeopathische medicijnen e.d. is dit een handige toepassing.  Onbewust reageert je lichaam op de nabijheid van verschillende stoffen.

 Wanneer je een pendel houd tussen je lichaam/hand en (bijv) een kruid zul je via de pendelbeweging kunnen merken of deze stof in het lichaam aanwezig is.  De pendel zal in dat geval een cirkel beweging maken omdat de energie van het kruid op tafel en in het het lichaam elkaar herkennen. Bij een tekort van het kruid zal het lichaam reageren door via de pendel een rechte verbinding te maken en bij een weerstand van het lichaam zal er een scheidingsbeweging komen van de pendel.      MEER......

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.