Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/  Magie- pendelen / duistere krachten?

Menu pendelen

Inleiding // Wat is pendelen // Hoe werkt een Pendel // Toepassingen // Toepassingen 2 // Leren pendelen // De procedure // Adviezen // Kopen of zelf maken // Duistere krachten?

Zitten er boze (duistere) krachten achter de pendel?

Natuurlijk gaan er achter een pendel niet meer boze krachten schuil dan (bijvoorbeeld) achter een koekenpan of een aardappelschilmesje.

Wat niet wil zeggen dat ik niet iemand met een koekenpan op zijn hoofd kan slaan, of het mesje gebruiken om iemand te verwonden.
Maar dan zit het kwaad niet in de dingen, maar in mijzelf!
Ik ben dan als het kind dat zijn hoofdje stoot en vervolgens de tafel waartegen dat gebeurde klappen geeft: 'stoute tafel'.
 
Er zijn mensen die een pendel gebruiken om via een soort ouija bord in contact te komen met energieën die niet meer lijfelijk aanwezig zijn.
Dat 'contact zoeken' is al gevaarlijk spel voor onervaren mensen, maar met een pendel blijkt het ook nog eens heel vaak een verkeerde uitslag te geven.

Tenslotte

De meeste mensen (70 a 80 procent) kunnen pendelen, het is niet moeilijk maar vraagt om de juiste techniek en vooral veel oefening. Als je een pendel hebt gekocht/ gemaakt dan kan je hem even uittesten bij een waterkraan.
Hou de pendel bij de kraan als het water stroomt. De pendel zal dan in beweging komen. Sluit je de kraan dan zal de pendel stilstaan. De pendel voelt de aanwezigheid van het water. Wichelroedelopen, waarmee men water in de grond zoekt is ook een vorm van pendelen.
Door middel van pendelen is het mogelijk om subtiele krachten en energie op te zoeken met je onderbewuste die anders verborgen blijven.

Ik besef dat dit onderwerp nog lang niet voldoende is belicht en er waarschijnlijk nog vele vragen zijn voor iemand die zich meer wil verdiepen in het pendelen.
Indien er behoefte bestaat voor het stellen van vragen, of wat meer adviezen, mail me dan even. Goede/relevante vragen zal ik dan ook verwerken hier op deze site of op mijn facebook site!

 

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.