Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologieKreeft

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Door je emotionaliteit en je gevoeligheid voel je intuïtief de stemmingen om je heen aan. Als er om je heen een nare sfeer hangt, voel jij je ongemakkelijk. Ook als je er niets mee te maken hebt.

Je hebt de neiging behoorlijk vrijgevig, liefhebbend en verzorgend te zijn, maar pas als eerst aan de behoefte aan emotionele steun, liefde en veiligheid is voldaan. Als dat niet zo is, heb je de neiging jezelf terug te trekken en erg onzeker en egoïstisch te worden.
Je thuis en familie (speciaal je moeder of de persoon die die rol vroeger voor jou vervulde), zijn voor jou synoniem van veiligheid en krijgen zo een levensgrote belangrijkheid.

Door je sentimentaliteit heb je levendige en blijvende herinneringen aan het verleden. Verder verzamel je van alles. Omdat je bij alle spulletjes wel een emotioneel verhaal hebt, kun je moeilijk iets weggooien.
Onverschillig hoe goed het je gaat, je hebt altijd een geheim, stil plekje nodig om je op je gemak te voelen.
Je zou ervan genieten als je tot een grote familie behoorde. Je zoekt graag het gezelschap op van lieve mensen. Mensen die jou duidelijk laten merken hoeveel ze om je geven. Voor die mensen kun je ook alles uit de kast halen. Want je zorgt graag voor anderen.

Mensen die grapjes over je maken, kunnen maken dat je jezelf niet zo lekker voelt en dan kruip je meestal in je schulp. Of je valt die mensen heel hard aan, omdat ze je gekwetst hebben. Je hebt een groot gevoel voor drama, welke je uitstekend uit kunt leven op het toneel. Zelfs jouw dagelijkse leven kan als een groot theaterstuk overkomen.

Kreeft hoort bij het Seks/buik chakra.
werkwoord : ik voel
Gevoelens:begeerte en voortplanting, genot, woede, jaloezie, verdriet, overbezorgd, afhankelijk.
kleur: oranje.
Bachremedie: Rock water, Vervain, Vine, Beech, Chicory.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.