>
Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Westerse astrologie

;

Westerse astrologie Ram

Ram/ Stier/ Tweeling/ Kreeft/ Leeuw/ Maagd/ Weegschaal/ Schorpioen/ Boogschutter/ Steenbok/ Waterman/ Vissen

 

Je hebt een energieke en enthousiaste houding. Je valt op doordat alles wat je doet origineel is en je overal de leiding in wilt nemen. Je bent erg trots en meestal de 1ste die iets durft te doen.

Je bent verliefd op de liefde en dan ook vaak zeer romantisch...helaas is het vuurtje vaak ook snel opgebrand en verlies je de belangstelling. Maar ook in de liefde neem je risico's !
Als er iets nieuws opgestart moet worden zijn rammen bij uitstek diegene die daar enthousiast aan gaan beginnen, maar het afmaken ervan zal een ander moeten doen, want je verliest gauw je belangstelling.

Als leider ben je enthousiast...als volger een verschrikking! 
Je hebt meestal een behoorlijk wisselend humeur en kunt dus 'zomaar' uitvallen tegen iemand..maar bent dit ook zo weer vergeten. [hopelijk jouw slachtoffer ook!]

Je waardeert eerlijkheid en eenvoud bij andere mensen, dus ben je dit zelf ook meestal. Helaas kun je daardoor heel bot en kwetsend zijn .
Veel zaken zie jij als een competitie strijd en dat kan wel eens verkeerd overkomen...maar ach, jouw zonnige humeur laat al die verwarring en tegenstand vaak links liggen.

Je wordt graag geprikkeld in het leven. Je hebt een angst voor sleur. Alles wat nieuw trekt je aan. Of dat nou een sport is of een trendy outfit, dat maakt niet uit.
Je weet wat je wilt en je gaat daar direct achteraan. Om vervolgens af te haken, als je dicht bij je doel bent gekomen.
Want dan is de nieuwigheid eraf. Zo kun je dus wel aan honderd dingen beginnen, zonder ooit iets af te maken.

Je bent een snelle denker en je snapt niet dat anderen ergens zo lang over moeten doen. Je vindt het moeilijk om op anderen te wachten of met anderen samen te werken. Je trekt liever je eigen plan. [en dan laat je waarschijnlijk iemand anders wachten]

Ram hoort bij het Zonnevlecht  chakra.
werkwoorden : ik wil / ik kan / ik ben.
Gevoelens: voldoening, vertrouwen, wilskracht, presentatie, obsessie, angst, macht, hebzucht .
kleur: geel.
Bachremedie: Aspen, mimulus,Cherry Plum, Red Chestnut, Rock Rose.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.