Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Moeder aarde astrologie

;

Moeder Aarde Astrologie

Ram/Valk**Stier/Bever**Tweeling/Hert** Kreeft/Specht**Leeuw/Zalm**Maagd/Beer **Weegschaal/Kraai Schorpioen/Slang **Boogschutter/uil**Steenbok/Gans**Waterman/Otter**Vissen/Wolf

Geboorte totem dieren

De Indianen maken veel gebruik van totems, Dit zij  dieren , planten en mineralen die je als een medicijn en een spirituele leraar kunt zien.:

De 12 astrologische dierenriemtekens die wij gebruiken kunnen ook vergeleken worden met de 12 verschillende Indiaanse totemdieren.
 Door dieren en planten te bestuderen is veel te leren. Iedereen heeft een eigen specifieke kracht om te overleven en om te gaan met de drempels die ze in het leven tegen komen.
Wil je een uitgebreide beschrijving hiervan , klik dan hierboven op de naam van je teken.

 

Totemdier

Totemplant

Totem edelsteen

 

Ram-Valk

paardebloem

opaal

 

Stier-Bever

rode klaver

heliotroop

 

Tweeling-Hert

koningskaars

agaat

 

Kreeft-Specht

wilde roos

rozekwarts

 

Leeuw-Zalm

framboos

carneool

 

Maagd-Bruine beer

viooltje

topaas

 

Weegschaal-Kraai

klimop

azuriet

 

Schorpioen-Slang

distel

amethyst

 

Boogschutter-Uil

maretak

obisidaan

 

Steenbok-Gans

braam

chrysoliet

 

Waterman-Otter

varen

turkoois

 

Vissen-Wolf

weegbree

jade

Totem clans

In grote lijnen behoort ieder sterrenbeeld ook tot één van de 4 clans, die in grote lijnen dezelfde eigenschappen hebben

Arend

Schildpad

Vlinder

Kikker

Ram
Leeuw
Boogschutter
stier
Maagd
Steenbok
Tweeling
Weegschaal
Waterman
Kreeft
Schorpioen
Vissen
       
Creatief
Passioneel
Mentaal
Communicatief
Gevoelig
Aanpassingsvemogen
zekerheid
Stabiliteit.

 

Je 9 TOTEM dieren

Behalve je geboorte Totum dier, en je clan dier, kun je nog met veel meer totem dieren te maken krijgen.

Aan het begin van je pad op aarde wordt je stoffelijk lichaam omgeven door 7 richtingen en voor elke richting is een Totem dier beschikbaar om je verder te begeleiden. De richtingen zijn : oost, zuid, west, noord, boven, beneden en binnenin. Deze laatste omgeeft je ook omdat het universum binnen je bewustzijn ligt.

Daarnaast zijn er 2 Totum dieren die links en rechts met je mee lopen op je pad.

Ieder Totum dier heeft je een les te leren, maar geeft ook antwoorden op je vragen.

Levens Totem

Vaak zal dit dier een groot deel van je leven bij je horen. Soms alleen in je gedachten, soms droom je erover, misschien is het je lievelingsdier of het dier wat je graag wilt zijn. Meeste mensen hebben hun hele leven 1 levenstotem, maar bij ingrijpende veranderingen, kan het zijn dat je de krachten en eigenschappen van een andere Totum nodig gaat hebben.

Reis Totem

Wanneer je een speciale periode in gaat, van baan of van sociale status gaat veranderen, maar ook als je nieuwe mensen ontmoet of met verlies te maken krijgt, heb je steun van een dier die jou kan leren hoe je met deze situatie omgaat. Deze reis Totum reist dus even met je mee tot je je levensles geleerd hebt van dit dier.

Als je er op gaat letten zul je steeds beter zien dat er speciale dieren opduiken in je leven. Het verschil tussen een ReisTotem en een BoodschapTotem is de periode. Een BoodschapTotem zal zich snel tonen en maar heel even bij je blijven.

Boodschap Totem

Een verschil tussen deze en de reis Totum is dat deze maar even in je buurt zal zijn om je te waarschuwen of om je attent te maken op iets wat belangrijk kan zijn voor je. 

Schaduw Totem

Het dier waar je bang van bent, heeft alles te maken met je schaduw Totum. Door goed te kijken naar de eigenschappen van je schaduw Totum kun je een spirituele groei door maken

Totemplanten

Ook de planten die bij jouw geboorte Totum dier, hoort, zal je iets extra's kunnen vertellen.

Soms zal je ze letterlijk als als medicijn nodig hebben, soms is het alleen al voldoende om deze plant in je buurt te hebben of om de eigenschappen te bestuderen. Kijk eens waar hij groeit, hoe hij groeit en wat het uiterlijk jou kan vertellen.

Krachtstenen

Ook de krachtstenen die bij je hoort kan wat extra's aan je leven toevoegen.  Draag ze in tijden dat je hun energie extra nodig hebt. Je kunt bij Energie/stenen hier op de site alles lezen over de eigenschappen van deze stenen.

Als laatste

Een aanrader om te lezen als je meer wilt weten van de totem dieren zijn de boeken "moeder aarde kaarten" van Jamie Sams en "medicijn kaarten" van Jamie Sans en David Carson.

Bij beide boeken zijn ook kaarten beschikbaar waarmee je zelf aan de slag kunt om je Totum dieren te vinden

 

Ram/Valk**Stier/Bever**Tweeling/Hert** Kreeft/Specht**Leeuw/Zalm**Maagd/Beer **Weegschaal/Kraai Schorpioen/Slang **Boogschutter/uil**Steenbok/Gans**Waterman/Otter**Vissen/Wolf

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.