Marjanka's pages

U bent hier: marjanka.nl / Bachbloesems/ Alle Bachbloesems Willow

Willow

Engels: Willow
Nederlands: Bindwilg
latijn: Salix vitallina
Remedienummer: 38
Groep: 6 Moedeloosheid of wanhoop.
Chakra: 1
Astrologie: Pluto
Tarot kaart: 20 Het oordeel
Astrologische edelstenen: Bloedsteen-Rode Agaat


Algemeen.

. Willow wordt geassocieerd met de zielspotenties; eigen verantwoordelijkheid en constructief (positief) denken.
Mensen met een Willow tekort liggen overhoop met hun levenslot. Ze hebben ontzettend veel problemen met alle tegenslagen van het leven en kunnen dit niet zonder klagen of verbittering accepteren.

Hierdoor kan het haast niet anders en wordt de schuld altijd ergens anders gezocht.

Vaak is deze toestand van tijdelijke aard, maar als men alle interesse in activiteiten (die vroeger veel plezier gaven) is verloren, is het toch ongemerkt een chronische toestand geworden en zal Willow voor langere tijd gebruikt moeten worden.

Uitspraken: Waarom ik? /Waar heb ik dat nou aan verdiend./ Hoe kan het leven zo onrechtvaardig zijn./ waarom moet dit nou steeds mij overkomen? /Het lijkt wel of alles goed gaat, maar....

Voorkomende problemen

Wrok koesteren
Haat, afgunst
Pessimistisch denken
Negativiteit benadrukken
Verbittering, haat, afgunst

uitwerking

Willow laat iemand zien dat ze schepper mogen zijn van hun eigen lot, dus verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven of genezing.

Willow kan je helpen om het heft weer in eigen hand te nemen en de oorzaak en gevolg te herkennen. Door Willow kun je dus je achterdocht laten verdwijnen en vertrouwen krijgen in het goede van mensen.

adviezen.

Op zoek naar bezigheden die gepaard gaan met verantwoordelijkheden, liefde en erkentelijkheid. bv omgang met kinderen. Gezelschap zoeken van blijmoedige mensen zoals een muziek of zangvereniging.

Kinderen.

Kinderen met een Willow gebrek zullen eerder ontevreden zijn. Het lijkt wel of dit kind verbitterd is , kan in ieder geval mopperig en chagrijnig reageren. Heeft ook moeite om te vergeten en te vergeven. 

Dieren..

Deze dieren zijn ontevreden en wat brommerig en wantrouwend. Een hond/kat die een willow tekort heeft zal niet zo gauw blij zijn als je wilt spelen ...en leeft het liefste alleen.
Lees verder bij Bach voor dieren (depressie)

 

 

Gratis consult en de prijs van een (voordelig) gebruikersflesje?

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.