Marjanka's pages

U bent hier: marjanka.nl / Bachbloesems/ Alle Bachbloesems / Red Chestnut

Red Chestnut

Engels: Red Chestnut
Nederlands: Rode kastanje
Latijn: Aesculus carnea
Remedienummer: 25
Groep: 1 Angst.
Chakra: 3
Astrologie: Maan
Tarot kaart: 2 De hogepriester
Astrologische edelstenen: Maansteen-Chalsedoon-Opaal


Algemeen.

. Red Chestnut wordt geassocieerd met de zielspotenties : naastenliefde en bezorgdheid voor de medemens.
Daar waar tussen 2 mensen een krachtige energetische band bestaat is veel energie nodig van Red Chestnut! Zij bezitten een sterk projectie vermogen en hebben sterke zenders. Tot de mensen die vaak een tekort dreigen op te lopen behoren de moeders/oma's die haast een hartstilstand krijgen bij de gedachte dat het kind van alles kan overkomen op weg naar school. De ouders die blijven liggen wachten tot hun dochter weer thuis is van haar bioscoop bezoek, en de liefdes partners die een symbiotische relatie hebben.
Iemand met een tekort aan Red Chestnut-energie maakt zich altijd zorgen om anderen. Daarbij halen ze zich vaak de meest vreselijke gebeurtenissen in het hoofd en zullen daardoor niet alleen zichzelf schaden, maar ook de mensen waarover zij zich zorgen maken. (ontwikkelingsstoornissen)

Uitspraken

Pas goed op met oversteken, want ik zie al voor me hoe je anders een ongeluk krijgt. / Als er maar niks gebeurd!/ Doe je wel je warme das en trui aan!

Voorkomende problemen

Bemoederen
Angst voor de veiligheid van anderen
Obsessies
Zeer sterke band met familie, vrienden en bekenden
Is steeds bezig met de problemen van anderen
Te afhankelijk en kwetsbaar opstellen in relaties
Vertelt anderen constant dat ze voorzichtig moeten zijn

Uitwerking.

Uitstraling van positieve gedachten aan gezondheid, veiligheid en moed, die door anderen opgevangen wordt. . Laat de eigen kwellingen los en vertrouwt op een goede afloop

adviezen.

eventueel samen met White Chestnut gebruiken. Bewust worden van negatieve gedachten kracht en beeld proberen om te vormen in iets positiefs

Kinderen.

Voor kinderen geldt dezelfde informatie als voor volwassenen. Vaak zijn het kinderen die betrokken worden bij het zorgen voor jongere broertjes en zusjes. Een tekort aan red chestnut kan ook ontstaan bij kinderen van overbezorgde ouders. Dan is het handig als beide partijen dezelfde remedie nemen omdat ze anders in een negatieve spiraal terecht komen.

Dieren..

Red Chestnut-dieren zijn overbezorgd en angstig om het welzijn van hun dierbaren.

lees verder bij Bach voor dieren (angst)

 

Gratis consult en de prijs van een (voordelig) gebruikersflesje?

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.