Marjanka's pages

U bent hier: marjanka.nl / Bachbloesems/ Alle Bachbloesems /Heather

Heather

Engels: Heather
Ned.: Struikheide (blauwroze en wit)
latijn:Calluna vulgaris
Remedienummer: 14
Groep: 4 Eenzaamheid.
Chakra: 7
Astrologie: Venus
Tarot kaart: 3 De Keizerin
Astrologische edelstenen: Rozekwarts-blauwe saffier-smaragd


Algemeen.

. Heather wordt geassocieerd met de zielspotenties; invoelingsvermogen en hulpvaardigheid.

Iemand met Heather-tekort heeft voortdurend behoefte aan gezelschap, omdat zij iemand nodig hebben om hun zorgen en problemen mee te bespreken. Zij dringen zich daarbij aan anderen op en voelen zich vreselijk ongelukkig als ze alleen moeten zijn.
Het zijn de behoeftige kinderen, de klagende patiënten, de opdringerige buurvrouw/moeder, en de mensen die altijd weer het gesprek op hun eigen problemen weten te krijgen. Vaak is het een tijdelijke zaak, iedereen heeft wel eens een tekort aan Heather energie. Vooral als mensen hun 1ste stappen zetten in hun eigen (spirituele) ontwikkeling. Bij een chronisch Heather gebrek hoort het zinnetje:" hij kwam, zag en praatte".

Uitspraken:

Elke zin begint met "IK" / Niemand wil met mij omgaan (of spelen)

Voorkomende problemen

Voortdurend bezig met zichzelf
Hebben publiek nodig
opdringerigheid
Voelen zich alleen
Verlatingsangst
Kan bijna niet naar anderen luisteren
Kan ontzettend overdrijven
Simulatie van ziekte om sympathie op te wekken

uitwerking

Heather maakt je emotioneel onafhankelijk, een begrijpende volwassene. Het leert je aandacht te geven aan anderen en niet alleen aan jezelf. Je straalt kracht uit en verantwoordelijkheid.

adviezen.

Oefenen in luisteren, belangstelling proberen op te brengen voor groepsprocessen (burenhulp, politiek, maatsch. problemen).

Kinderen.

Het kind kan ziekte simuleren voor aandacht, wil aardig gevonden worden en verzint van alles om dat doel te bereiken. Het kind eist aandacht op en praat veel over zichzelf. En aandacht is aandacht, negatief of positief. Komen vaak uit gevoelsarme gezinnen of zijn door een andere oorzaak emotioneel ondervoed geraakt.

Dieren..

Dieren met Heather-tekort tonen een aanstellerig gedrag en kunnen slecht tegen alleen zijn. Ze zijn dol op publiek en vooral die kleine hondjes die steeds weer allerlei kunsten vertonen hebben vaak last van een tekort aan deze energie.
 

lees verder bij Bach voor dieren-eenzaamheid

Gratis consult en de prijs van een (voordelig) gebruikersflesje?

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.