Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Energie - stenen / kopen

Kopen van een steen

*stenen A* *stenen B* *stenen C* *Stenen D-E* *stenen F-G-H* *stenen I-J-K-L* *stenen M-N* *stenen O-P* *stenen R* *stenen S* *stenen T-U* *stenen V-W-Z*


Als 1ste is het belangrijk om te kijken welke steen je aantrekt, kijk naar kleur en vorm en zoek dan uit wat de steen voor betekenis heeft. Je lichaam en intuïtie geeft vaak zelf wel aan wat goed is voor je...en er is geen mens gelijk...dus is er ook geen steen gelijk. Niet iedereen heeft voor de zelfde kwaal ook de zelfde steen nodig.

Men kan edelstenen kopen in de vorm van een hangertje, of als 'losse steen', als ring en broche, of in de vorm van een armband, de zogenaamde 'power-beads'. Voor een echte steen die niet al te prijzig is kun je het beste naar een Pasar Malam of een paranormaal-beurs gaan.
Ook op internet zijn veel goede stenen te koop, maar dan is het ws erg belangrijk dat je al weet welke steen je wilt...want je intuïtie zal je hierbij niet goed kunnen bijstaan.
Als je een steen wilt die er ook erg mooi uitziet doormiddel van slijpen, dan zul je terecht kunnen bij een edelsteen-specialist.


Koop een steen bij een betrouwbare handelaar!!

Zoals (helaas) bekend, zijn er altijd mensen die kans zien om profijt te trekken van mensen die op zoek zijn.  Bijv. een minderwaardige amethist kan door verhitting 'omgetoverd' worden in een mooie Citrien.

Een Howliet kan voor de (veel duurdere) turkoois worden verkocht en zo zijn er nog veel meer stenen die via een kleurtje of eenvoudige bewerking ineens onder een andere naam over de toonbank gaan.

 


Als naslag/bron gebruikte ik diverse boeken van Tosca Tetteroo, J.Kourimsky, Anneke Huyser, Winkler Prins, en diverse bronnen op internet.


 

Heel graag ontvang ik van de lezers betrouwbare adressen van winkels en webwinkels, zodat ik deze hier neer kan zetten.

 

www.edelstenen-en-mineralen.nl

www.thecrystalspirit.com/nl/webshop - webshop

www.semoea.nl - webshop en edelsteen therapie


 

 

*stenen A* *stenen B* *stenen C* *Stenen D-E* *stenen F-G-H* *stenen I-J-K-L* *stenen M-N* *stenen O-P* *stenen R* *stenen S* *stenen T-U* *stenen V-W-Z*

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.