Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Energie-kleur/  Indigo

kleur Indigo

Basis eigenschappen van:

indigo

Indigo is een diepe kleur blauw (een menging van violet en paars) Het zgn. spijkerbroeken blauw. De kleur combineert het vermogen om zaken vorm te geven met de intuïtieve connectie die diep vanuit je zelf komt.

Mensen met een duidelijke voorkeur voor deze kleur, zijn ook vaak intuïtief en hebben daar ook behoefte aan.( zie nawoord van deze pagina)   Zie verder ook paars en violet.

verder:

* Indigo werkt verkoelend en ontnuchterend.
* Indigo stimuleert de bijschildklieren en onderdrukt de werking van de schildklier.
*  Indigo zuivert de bloedstroom, en is daarbij opbouwend voor de witte bloedlichaampjes en de milt.
*  Indigo werkt als onderdrukker van de ademhaling.

Het schijnt dat indigo ook effectief is als een verdovend middel en volledige ongevoeligheid te weeg kan brengen. Het is dan niet echt als een  vorm van hypnose, want de persoon behoudt al zijn lichamelijke en mentale functies. Om dit effect te krijgen moet je net zo lang door gekleurde indigo lenzen kijken tot er een ongevoeligheid optreed voor pijn. Indigo lijkt het bewustzijn tot een dusdanig hoog vibratie niveau op te stuwen, dat de aanwezigheid van het lichaam niet langer meer beseft wordt.

De psychologische invloeden van Indigo:

a) het reguleert de buitenzintuiglijke stromen.
b) het beheerst de chakra in het centrum van het voorhoofd genaamd (het spirituele of derde oog) en reguleert tevens de pijnappelklier.
c) het beïnvloedt het zien, horen en ruiken op het lichamelijke, emotionele en spirituele vlak.
d) Indigo zou de kleur zijn van zichtbaar paars of rodopsine ( staafjes rood ), dat noodzakelijk is voor het zien van voorwerpen en het onderscheiden van vormen.

Indigo
Algemeen: Kennis, sociaal gevoel, optimisme, wijsheid, mediumschap, integrerend.

Nawoord voor indigo mensen.

Het vermogen om met je derde oog te zien is een geschenk . Dit maakt je gevoelig voor telepathie, helderziende vermogens en contact met de andere wereld. Jouw intuϊtiehelpt je om door mensen en situaties heen te kijken. Je weet intuïtief wanneer een persoon liegt en voorziet consequenties voordat ze gebeuren.  Het lijkt of je alles onder controle hebt, maar in werkelijkheid ben je in staat om resultaten te voorzien en werk je mee met de energie i.p.v. haar tegen te werken.

Wanneer je aandacht besteed aan deze manier van begrijpen, zal je leven makkelijker verlopen. Vertrouw erop dat elke uitkomst datgene is wat het beste is voor jou en anderen op dit exacte moment. Ook in relaties naar anderen toe weet je eigenlijk wel dat je oplossingen kunt aanreiken, maar dat je het aan de persoon zelf moet overlaten om controle te nemen over zijn/haar eigen leven.

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.