Marjanka's pages

U bent hier:Marjanka.nl/ Energie-kleur/  Goud

kleur Goud

Basis eigenschappen van:

goud

Uitspraken: gouden eeuw, gouden handdruk, goudeerlijk. spreken is zilver+zwijgen is goud. Het is niet alles goud wat er blinkt Goud is de oplossing die geel aan het zoeken is!
Positieve begrippen die bij goud horen zijn: gulheid, ervaring, rijpheid, wijsheid, vitaliteit, onuitputtelijke voorraad, toekomst, vergiffenis, toegankelijk.
Negatieve begrippen:
argwaan, paranoia, chagrijnig, zonderling, arrogantie.
Goud staat vaak ook symbool voor rijkdom/geld en geluk. Er was ooit een uitspraak in een film (Wall street)  'Het is een geluk als een idioot en zijn geld elkaar vinden'
aar goud hoort ook bij het beeld van een aureool die vaak gezien of geschilderd wordt om iemand die als heilige beschouwd wordt. De iconen vanuit Rusland en andere (oostelijke) landen worden ook met bladgoud of vloeibaar goud geschilderd. Hiermee wordt aangegeven dat deze mensen als een spiritueel rijp mens wordt beschouwd en/of zich als martelaar boven zijn beproevingen heeft verheven.

Goud tilt je op naar een hoger nivo en is daardoor heel geschikt voor gebruik bij lich. zwakte en depressie. Het heeft ook een gunstig effect op een langzaam werkende schildklier, nerveuze maagklachten, spijsverteringstoornissen, reuma en een spastische darm.

Goud verwarmt en geeft een gevoel van welbehagen en is dus voor verschillende toepassingen geschikt.
Ook voor oude pijn (lichamelijk of geestelijk) kan het nuttig zijn om jezelf met goud te omringen en gouden voedsel te eten, zoals mango en papaja. (indianen verwerkten zelfs bladgoud in hun desserts)

Algemeen:

* Goud zoekt niet, goud heeft gevonden.
* transformatie van slachtoffer in overwinnaar.
* Durf, vertrouwen, natuurlijk leider.
* Vergiffenis en zelfbevrijding
* zichzelf zijn.
* alles te boven komen.
* kleur van de herfst,ouderdom en ervaring.
* ontvangen door overgave.
* toegankelijk maken van kennis en zelfkennis
* spirituele rijping.
* brengt vreugde en geluk.
* teken van voltooiing.

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      ©  Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.