Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ bachbloesem/ Bachbloesem dieren

Herplaatsmix

Mensen die mij wat beter kennen , weten dat ik een enorme bewondering heb voor stichtingen/verenigingen en mensen die wat proberen te doen aan het dieren leed en aan het herplaatsing van dieren die buiten de boot dreigen te vallen.

Overal zijn honden/katten en andere dieren te vinden die om diverse redenen wachten op een nieuw THUIS.

* Dieren die soms in een opwelling zijn aangeschaft en achteraf toch iets teveel of te duur waren voor de verzorger
* "gelegenheidsnestjes"...die achteraf eigenlijk niet zo gelegen bleken te zijn!
* Dieren met een handicap, waarna bleek dat de verzorger ook een handicap voelde bij de communicatie.

Maar ook dieren die met veel verdriet en pijn afgestaan werden vanwege ziekte / overlijden of andere nare gebeurtenissen.

Soms wordt geprobeerd om dieren vanuit het buitenland hier te plaatsen. Ik bedoel daarmee niet de honden die via de vreselijke broodfok programma's hier naar toe gesmokkeld worden, maar de dieren die via stichtingen gered worden, maar geen/weinig levenskans meer hebben in het land van herkomst.  (dierenleed kent geen grenzen)

Voor de dieren die zij opnemen, kan ik tegen de werkelijke kostprijs een herplaatsmix maken.

In deze mix zit iets meestal een bloesem die werkt bij tegen veranderingen, trauma verwerking, troost, angst en onzekerheid, maar de mix kan uiteraard ook aangevuld worden.  Aangezien er diverse middelen beschikbaar zijn voor bovenstaande emoties, wil ik toch graag een uitgebreide beschrijving van het dier, zodat ik de mix toch persoonlijk kan maken.

Het zou fijn zijn voor het dier EN voor jezelf als je zo snel mogelijk na plaatsing zo'n mix bij me kunt bestellen.  Ook wanneer je nog niet goed weet welk karakter je herplaatser heeft, kunnen we wel alvast beginnen met een algemene mix voor veranderingen en het loslaten van het verleden.

Ook een kortdurende toediening geeft altijd extra steun aan het dier.

Geef je wel door dat het om een herplaatser gaat? 

De kosten worden per jaar berekend en zijn in 2019 nog steeds  6 euro voor een flesje .Als je buiten Nederland woont komt daar 2,50 bij voor de hogere verzendkosten. In Nederland reken ik 1 euro voor verzending

Uiteraard is alleen een Bachbloesem mix niet voldoende om je herplaatser zich thuis te laten voelen, maar het kan wel mee helpen.    Je krijgt tegelijkertijd ook een info folder met tips over het gebruik, maar ook wat extra algemene tips over de eerste periode van je herplaatser hond of kat.

Gratis consult en de prijs van een (voordelig) gebruikersflesje?

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 08-03-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.