Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Genees jezelf/ voetreflex 

 

voetreflexzone met kaart

 

Volgens de voetreflex zone therapeuten kun je alle organen van je lichaam beïnvloeden via de (reflex) uiteinden in hand en voet.  Deze zijn via het zenuwstelsel verbonden met bepaalde organen, klieren, gewrichten en andere delen van het lichaam.

Via een map die hiervan is kun je het deel opzoeken die je via massage wilt bereiken, maar je kunt uiteraard ook je hele voet onderzoeken en het deel masseren waar je iets afwijkends voelt (klein knoopje) of een pijnlijke plek.

Het einddoel is een het stimuleren van deze delen in je lichaam en daardoor een betere doorbloeding, hierdoor zullen ook de afvalstoffen beter verwijderd gaan worden.

Door voetreflex massage wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam gestimuleerd en krijgen klachten de kans te genezen.

Uiteraard is het wel raadzaam om bij echte problemen eerst een arts te raadplegen en daarna een voetreflex therapeut( e)  te bezoeken. Soms wordt dit betaald door je zorgverzekering.

Maar voor huis-tuin en keukenkwaaltjes...OF ter voorkoming van kwaaltjes is deze vorm van therapie heel geschikt voor iedereen die in staat is om zelf je voeten te masseren!

 

 

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.