Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Astrologie/ Chinese astrologie /tabellen

Chinese astrologie- zoeken

  Rat/Os-Buffel/ Stier/Tijger/ Konijn-Kat /Draak/ Slang / Paard/Geit-Schaap/Aap/ Haan/Hond / Zwijn-Varken.

 

Op  31 jan.2014 begon het jaar van het paard!

De vorige keer dat we "het jaar van het paard "mee maakten was in 2002 en misschien dat we daar nog wel iets van herinneren? .

Dit jaar staat niet alleen in het teken van Paard maar ook van het element HOUT, wat ons allen iets meer avontuurlijk maakt , iets meer gevoel voor humor geeft , maar ook zijn we iets sneller op ons teentjes getrapt in dit jaar.

"Doen wat je beloofd hebt"  is een belangrijk thema voor dit komend jaar!!!

Het jaar van het paard staat meestal in het teken van organiseren en dat zullen we het komend jaar veel gaan zien...dit betekent ook dat er veel meer nog gedemonstreerd gaat worden en op andere manieren grotere acties worden uitgedacht en uitgevoerd.

Maar ook dat er voor veel onduidelijkheden eindelijk eens iets op papier wordt gezet of omgezet gaat worden in een nieuwe wet.

Maar het betekent waarschijnlijk ook dat er meer/grotere meningsverschillen komen over groepen mensen van diverse culturen. De politiek helpt niet echt mee om deze problemen op te lossen. Mensen gaan hun beslissingen iets meer nemen vanuit hun gevoel en zijn meer geneigd om hun hart te volgen, maar ook de economie zal iets vooruit gaan in dit jaar.

Helaas kunnen we ook dit jaar weer diverse natuurrampen tegemoet zien , waarvan een flink deel te danken blijkt te zijn aan het ingrijpen van de mens.

Ook veel mislukte oogsten kunnen hierdoor het gevolg zijn!

Klein voordeel zal zijn dat we juist in dit jaar diverse krachtige mensen zien opstaan die ons leiden naar betere oplossingen.

 We hebben behoefte aan "voorbeeld mensen" die inspireren en die zijn het komend jaar ook goed zichtbaar en bereikbaar.

Het komend jaar wordt ook een jaar waarin veel geheimen naar buiten gaan komen...wat weer extra ruimte geeft voor allerlei complot theorieŽn.  Afluisterpraktijken etc. zullen iets minder naar buiten komen, maar nieuwe manieren om privacy gevoelige informatie te verzamelen zullen dit jaar duidelijker worden en ook op grotere schaal worden toegepast..

In het komend jaar zijn de diverse problemen te verwijten aan een tekort van de elementen : metaal en water en aarde.

Dus is het geen goed idee om in zilver of goud te investeren en het gebrek aan water geeft aan dat er weinig stroming plaats vind...dus weinig leningen (banken blijven het geld vasthouden) en extra problemen voor hotelwezen, vliegtuigmaatschappijen en transportdiensten.

Het element hout heeft een uitbundig karakter in dit jaar. Alles wat met het element hout te maken heeft, zal dit jaar een top bereiken. Zoals landbouwproducten, meubels, kruiden, etc. maken vooruitgang.

Maar ook grenzen die zullen steeds meer gaan vervagen...en het protest van mensen die dit als gevaarlijk ervaren wordt door het element vuur extra opgestookt.

Element vuur is voldoende aanwezig en daardoor zullen: .
Brandstoffen, chemicaliën, elektronica, elektronische communicatie en filmproducten te maken gaan krijgen met grote concurrentie, maar ook flinke winsten gaan boeken.  Ook dit zal grote politieke en maatschappelijke gevolgen gaan krijgen

 

Kinderen die geboren werden in 2014
 

De kinderen die geboren worden vanaf 31 jan. 2014 zullen minder ongeduldig zijn dan andere paarden. Verder zijn ze vriendelijk en welwillend, maar zullen zich beslist niet de wet voor laten schrijven.. Deze kinderen zijn vrolijk, gezellige kletsers en nieuwsgierige ontdekkers van allerlei nieuwe terreinen.

Op school zullen ze heldere denkers zijn die het vermogen hebben om systematisch te denken, leren snel nieuwe dingen aan, maar voorzichtigheid en onderscheidingsvermogen zijn (helaas) een begrippen die niet in het woordenboek van een kind-paard voorkomt.

Bijzonder detail: er komen vrij veel linkshandige paard-kinderen voor...misschien goed om in de gaten te houden?

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.