Marjanka's pages

U bent hier:marjanka.nl / Bachbloesems/ alg.informatie / Werking

Werking van de Bachbloesems

De bloesemremedies zijn in staat emoties en gemoedstoestanden te neutraliseren bij depressie, paniek, angst, wanhoop, rusteloosheid, eenzaamheid, radeloosheid, energiegebrek enzovoort.

 Hierdoor zijn bloesems een goed geneesmiddel, zonder schadelijke bijwerkingen.

Bovendien is er geen interactie met andere (reguliere) medicijnen!

Zoals eerder gezegd: bijwerkingen komen niet voor bij Bachremedie's, wanneer het middel niet goed gekozen is, zal er eenvoudig ook geen resultaat zijn!

Verder zijn ze niet verslavend en treed er ook geen gewenning op.  Dit betekent dus dat je niet na verloop van tijd meer nodig gaat hebben.

Soms zal het voorkomen dat de klacht even versterkt wordt of de onderliggende emoties zichtbaar worden.

In de meeste gevallen zal de uitgezochte bloesems op een zachte manier de balans herstellen en komt de gebruiker er ineens achter dat de emotie/klacht draaglijk is geworden of zich omgebogen heeft in de positieve kant van de emotie.

In balans - uit balans

Wanneer vertrouwen omslaat in 'wantrouwen',..
Voorzichtig zijn overgaat in achterdocht of jaloezie....
Nadenken veranderd in piekeren of, niet te stoppen "grammofoonplaat" gedachten ....
Je niet meer voldoende in contact met je eigen hogere bewustzijn...
Oplettendheid veranderd in angst of een fobie....
etc.

Dan is het de moeite waard om de bijbehorende Bach bloesem(s) te zoeken. Liefst nog voor er een dusdanige stoornis ontstaat die alleen nog via een lichamelijke klacht de aandacht gaat vragen.
Natuurlijk is het niet zo dat een klacht die al maanden bestaat zomaar in een paar dagen over zal zijn. Wel is er dan vaak binnen korte tijd een verbetering merkbaar, maar zal het middel toch langere tijd ingenomen moeten worden.
Soms is het net als bij het schillen van een ui...nadat de toplaag eraf is, komen er onderliggende emoties tevoorschijn die op hun beurt met een andere Bach bloesem behandeld moeten worden.

eerste hulp remedie

Uitzondering op alle regels is het middel: Rescue Remedie wat verkrijgbaar is in druppels, spray, pastilles en in zalf.

Deze zal apart beschreven worden. Het is een middel wat volgens mij in elke 1ste hulp kist zou moeten liggen en liefst altijd meteen "voor het grijpen" moet zijn.
Ondanks mijn uitspraak dat er geen wonder middelen bestaan, zou deze van mij toch haast dit predicaat verdienen.  Het heeft vele gebruikers in ieder geval al aardig in wat "wondertjes" laten geloven.

Gratis consult en de prijs van een (voordelig) gebruikersflesje?

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.