>
Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Energie - Reiki/  leren

Hoe kun je Reiki zelf leren?

 

Dit kan maar op 1 manier...door naar een cursus te gaan!  Er worden op allerlei plaatsen reiki cursussen gegeven.

Wanneer je alleen jezelf en anderen wilt behandelen..heb je aan Reiki 1ste graads al voldoende...hiermee heb je alles in huis om te doen wat je wilt. 

De 2de en 3de graad zijn voor mensen die zich verder willen verdiepen in deze methode en Reiki meer willen integreren in hun leven. 

Bij de 3de graad kun je dan Master worden en beloof je ook dat je meehelpt aan het verspreiden en zuiver houden van deze methode.

Bij de Usui methode zijn de kosten van de cursus over de hele wereld (in verhouding) gelijk en dit is al zo sinds deze methode buiten Japan is gebracht.

Wat leer je tijdens een cursus?

De eerste graad bestaat uit vier initiaties (inwijdingen), om verschillende Chakra's en energie centra's te openen.
Tijdens de cursus word geleerd hoe men de Universele Levens Energie via de handen kunt doorgeven. De handposities worden op zichzelf en anderen geoefend. Verder wordt via mondelinge overlevering de geschiedenis van Reiki verteld en de belangrijkste richtlijnen.

Na het behalen van de eerste graad kan men doorgaan voor de tweede graad, waar de kracht van "Reiki" versterkt, en versneld wordt door middel van een initiatie en het eigen maken van de symbolen.

Na deze inwijding kun je de symbolen gebruiken om op afstand te behandelen, niet alleen mensen, dieren en planten, maar ook situaties in het heden, verleden en toekomst.

Daarnaast leer je ook om op een redelijk eenvoudige manier tot de kern van een vraagstuk/probleem te komen of contact te maken met je onderbewuste of je (niet actieve) geheugen.

Hierna kan je er voor kiezen om Reiki-Master te worden, deze cursus bestaat uit twee inwijdingen.

Bij deze cursus hoort een voorbereiding, waarbij gekeken wordt wat je nog nodig hebt om Reiki werkelijk te kunnen integreren in je leven.

Daarnaast zal een stage ook deel uitmaken van je training. 

Duur van deze opleiding kan hierdoor erg variëren.
Elke cursus wordt afgerond met een certificaat.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.