Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Energie - Reiki/  behandelaar vinden

Hoe vind je een goede Reiki behandelaar?

De beste manier is natuurlijk om zelf een cursus te gaan volgen.... Maar het is ook heerlijk om je te laten behandelen. Er zijn vaak wel advertenties te vinden van Reiki behandelaars.

Bij de linken van dit onderwerp , staan een aantal adressen die je kunt gebruiken om iemand te vinden.  Wil jij hier nog een link aan toevoegen, kan dat natuurlijk altijd. Stuur me dan even een berichtje.

Het belangrijkste is dat de persoon bij je past en je deze kunt vertrouwen...ga anders verder zoeken!  Iemand die met veel enge poespas jou Reiki geeft en daarbij ook nog allerlei andere methoden tegelijkertijd uitprobeert is/lijkt misschien heel interessant, maar niet echt duidelijk en zuiver.

 Reiki is een zuivere methode...net als veel andere geneeswijzen, maar als jij voor reiki kiest...laat Reiki dan ook de gelegenheid krijgen om voor jou te kiezen.

Het kan zijn dat de behandelaar een sfeertje bouwt met muziek en eventueel een wierook erbij. 

Wees je er dan van bewust dat dit alleen bedoeld is om de sfeer voor beiden wat gemakkelijk te maken..maar dat deze muziek en wierook GEEN standaard uitrusting is voor Reiki, want dat zijn alleen die handen!

Hoeveel kost Reiki?

Makkelijke vraag...Reiki is energie...en gelukkig is energie vrij verkrijgbaar...dus gratis!  Het enige is dat als je iemand vraagt om jou te behandelen...deze persoon zijn/haar tijd afstaat aan jou en daarvoor wordt een tegemoetkoming gevraagd. In de geschiedenis van Reiki wordt uitgelegd waarom het zo belangrijk is om vlg. de Usui methode aan energie uitwisseling te doen.  Die uitwisseling kun je van tevoren afspreken...het kan zijn dat je voor de tijd die de behandeling kost een andere dienst levert...maar soms is het gemakkelijker en duidelijker om de energie van geld te gebruiken...tenslotte is dat ook al heel lang een wettig ruil middel.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.