Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Energie - Reiki/  behandeling

Hoe gaat een Reiki behandeling?

Er zijn 3 manieren.....

De 1ste hulp behandeling.......jij (of iemand anders) valt/stoot zich/ etc....dan is er altijd die hand die er opgelegd kan worden om de pijn en de schok effecten snel van helende energie te voorzien.

De 2 de is de korte (stoel) behandeling. Niet de meest effectieve en ideale manier, maar soms is er weinig tijd of gelegenheid en dan is dit beter dan niks doen. Tijdens deze behandeling worden de belangrijkste gebieden kort behandeld. (probeer zo mogelijk hierna wel tijd te nemen voor een complete behandeling)

De 3de  is de eigenlijke behandeling , zoals het bedoeld is! Het hele lichaam wordt via een aantal punten behandeld door middel van handoplegging. Hoelang je op een bepaalde plaats blijft met je handen...hangt af van de hoeveelheid energie die deze plek vraagt.

 Een plek kan warm of koud aanvoelen...waarschijnlijk heeft dit te maken met de aard of duur van de stoornis , vaak ervaar je warmte op die plek, doordat de energie ter plaatse gaat stromen.

Een volledige Reiki behandeling kan vrij veel tijd in beslag nemen en wordt hierna liefst ook een aantal keren herhaald om het proces beter te kunnen ondersteunen.

Het is dus geen behandel methode voor ongeduldige mensen. Wel is het heerlijk ontspannen, wanneer je bereid bent om je over te geven hieraan. Ik heb kinderen en dieren behandeld die een uur of nog langer heel rustig bleven liggen...tot ze genoeg energie hadden om weer verder te kunnen zonder deze hulp. Tijdens een behandeling hoef je je niet uit te kleden..de energie gaat overal doorheen waar geen stalen omhulsel omheen zit!


Wat kun je verwachten na een Reiki behandeling?

De ervaringen hierbij zijn heel verschillend.

Er is altijd een effect, al zul je die soms pas ervaren als de verandering zich compleet voltrokken heeft.

Maar meestal is er een reinigende/helende werking gestart, die zich door middel van diverse verschijnselen openbaard.

Het kan zijn dat de klacht zich even verergert (komt heel soms voor, maar verminderd daarna ook vaak sneller)
Het kan dat je daarna wat dunnere ontlasting of veelvuldige urine lozing bemerkt...doordat je lichaam zich gaat reinigen .
Ook kan er een bewustzijnsverandering optreden...je ziet ineens beter en/of helder waar het probleem ligt en hoe je dit aan moet pakken.

 Het kan ook dat je eindelijk die broodnodige rust gaat ervaren en van daaruit met verbeteringen in je leven kunt aanvangen.

Kortom...alles kan!
Zoveel verschillende mensen/klachten en oplossingen als er zijn...zoveel verschillende reacties zijn er op een behandeling via Reiki.

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.