Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl / Magie -kaarsen /  Rituelen 2

menu Kaarsen magie

/ / / / / / / / / / / / / /

Kaarsen rituelen (vervolg)

Op internet vond ik nog een leuk ritueel....helaas weet ik niet meer waar, anders kon ik er een adres bij geven.


Een kaarsen-en-spiegel ritueel om liefde aan te trekken of te versterken

Voer dit ritueel uit op de drie avonden voor volle maan. Gebruik een grote ovalen spiegel, zoals prinsessen in sprookjes.

- Ontsteek in een verduisterde kamer een roze en groene kaars, de kleuren van Venus en liefde. De ene is voor jou, de andere voor je toekomstige partner. Steek de kaars van de ander het eerst aan.
- Neem een rode roos voor het mannelijke in de relatie en een witte voor het vrouwelijke. Leg er een voor iedere kaars, zodat het kaars licht erop schijnt.
- Kijk tussen de kaarsen door in de spiegel en noem zachtjes de naam van je geliefde als je hem/haar kent of roep de onbekende die op je wacht. Zeg 'Ik noem je (naam), mijn geliefde, om uit vrije wil naar mij te komen, zodat ik je beeld zie in deze spiegel en binnen kort in werkelijkheid, zodat we dichter dan ooit samen veder kunnen gaan.'
- Terwijl je spreekt, schuif je de kaarsen zachtjes dichter naar elkaar toe, en daarna de rozen. Daarbij zie je in de spiegel misschien het beeld van de persoon die je lief hebt.
- Op de eerste avond blijft het beeld misschien wat vaag, niet meer dan een schaduw. Glimlach en fluister enkele welkomstwoorden. Zie je niets, wacht dan tot je de kaars hebt uitgeblazen, en je zult de ander daarna zien. Spreek enkele liefdevolle woorden voor het doven van de kaarsen.
- Blaas de kaarsen uit, eerst die van de andere daarna die van uwe. Zend uw liefde naar degene die op je wacht, en vraag zijn of haar licht om naar je terug te keren voor het einde van de nacht.

- laat de kaarsen, bloemen en spiegel staan.

- Ontbrand op de tweede avond opnieuw de kaarsen, die van de andere persoon eerst. Herhaal het ritueel en de woorden, waarbij je de kaarsen en bloemen nog dichter na elkaar toe schuift.
- Het beeld dat je doorheen de kaarsvlam ziet, kan nu duidelijker zijn. Glimlach je, dan schenkt de ander je misschien een glimlach terug.
- Wees niet verbaast als je de ander herkent. Het kan iemand zijn die je dagelijks ziet of met wie je werkt, en die je plotseling bekijkt door de ogen van de liefde alsof dat de natuurlijkste zaak ter wereld is.
- Zeg zachtjes de woorden die je wenst uit te spreken en misschien hoor je in gedachten de ander op zijn beurt worden van liefde fluisteren.
- Blaas opnieuw de kaarsen uit, eerst de jouwe en dan die van je geliefde. Kijk hoe het licht in dunne stralen uit de spiegel in de duisternis schijnt.
- Heb je je toekomstige liefde nog niet gezien, dan verschijnt hij/zijn na het uitblazen van de kaarsen.
- Laat de kaarsen en bloemen op hun plaats, maar brand voor je de derde avond begint olie of wierook van liefde- jasmijn, patchouli, neroli of lavendel, en laat je gedachten meedrijven op de geur terwijl je in de duisternis zit.
- Terwijl je de woorden uitspreekt en de kaarsen aansteekt, zullen ze elkaar aanraken. Staat er een schaaltje onder, dan vermengt hun kaarsvet zich.
- Bind de rozen met negen knopen in een rood touw samen en zeg bij elke knoop:

Knoop een voor de liefde,
Knoop twee voor de vreugde,
Knoop drie voor hoop
Knoop vier voor passie
Knoop vijf voor trouw
Knoop zes voor vriendelijkheid
Knoop zeven voor harmonie
Knoop acht opdat we samen oud mogen worden
Knoop negen opdat we eeuwig samen zijn
Als dat de wil is van zowel de ander als van mij.

- Kijk nu pas in de spiegel over de kaarsen heen. Kijk hoe je gezicht en dat van de ander in twee vlammen samen een worden.
- Laat de kaarsen opbranden en teken in het mengsel van kaarsvet een hart met daarin jullie verstrengelde lichamen.
- Zodra de kaarsen uitgedoofd zijn en het kaarsvet gestold, snij je het hartje uit met een mes met zwart heft. Wikkel het hart en rozen in een witte zijden sjaal en leg ze in een lade.

- Ga niet actief op zoek naar een nieuwe relatie of oefen geen druk uit op een bestaande. Je liefdesstralen hebben je opengesteld, maar net als bij een bloem hebben de zaadjes der liefde tijd nodig om te ontkiemen.
- Concentreer je op geluk in andere aspecten van je leven, en de liefde zal tot je komen zodra het geschikte ogenblik aangebroken is.

Bovenstaande rituelen zijn allemaal in verschillende variaties terug te vinden in magie boeken, waarvan er voldoende in de handel te vinden zijn en waarsch. ook wel op internet. Maar vergeet niet dat het krachtigste ritueel komt vanuit je eigen hart en gevoel, tenslotte gaat het daarom...jij zult de energie op gang moeten brengen! Kijk bij kleur, bij de olie of wierook en eventueel bij de aantallen kaarsen wat het meeste aanspreekt bij datgene waar jij kaarsen/vuur energie voor nodig hebt. Als je het fijn vindt om te zingen, maak een lied, wil je een gedicht schrijven, lees dit dan voor en geef het mee in de vlammen.
Wil je wat hulp hebben bij het maken van je eigen ritueel, kun je me natuurlijk altijd even mailen.

TOP

menu

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.