Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Energie-Aura /Aura foto's

Aura foto's

Behalve het zien met onze ogen (derde oog?) zijn aura's ook te fotograferen en worden hierdoor zichtbaar gemaakt.
Begin van deze eeuw is door Semion Kirlian via een oude techniek de basis gelegd voor de hedendaagse aura foto toestellen.
Het is de vraag of deze techniek exact overeen komt met de apparaten die je vaak op beursen tegen komt.

Daar zijn nog wel eens verschillende meningen over.

Een medewerker van het Kirlian instituut stelde vast dat deze toestellen een beetje het effect hebben van een leugen detector en dat de kleuren gevormd worden door de spanning, zuurgraad etc. die op dat moment op je huid aanwezig is.

Ook al zou je ,tijdens het maken van de foto, alleen huid contact maken , maar de lens richt op een lege muur, dan komen evengoed alle kleuren op de foto zonder dat je hoofd daarop te zien is.
Ik heb het zelf nooit uitgeprobeerd en bezit ook niet voldoende kennis om te verklaren wat deze kleuren dan precies WEL zijn, dus ik onthoudt me hierin van commentaar.

 De "echte" aura fotografie is intussen ook steeds verder ontwikkeld en wordt in toenemende mate gebruikt.
Voor het diagnosticeren van verschillende lichamelijke en geestelijke stoornissen van het lichaam,  maar soms ook als aanvulling van sollicitatie"s waarbij het belangrijk is om de juiste mens op de juiste plaats te krijgen. Misschien wordt dit ooit wel eens standaard ingevoerd voor verschillende andere doeleinden, waarbij dit "onderwater kijken" belangrijk is.

Volgende bladzijden vertellen iets meer over de lagen en kleur van de aura.
 

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.