Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Energie-Chakra/ kruin-chakra

7de of Kruinchakra

De Sanskriet naam: Sahasrara De betekenis: Duizendvorm

Verzorgt de energie voor de hersenen en schedel.
Via dit energiecentrum heb je contact met de kosmos en dus met de daarin aanwezige universele energie en waarheden.
Met een goede energie toevoer vanaf deze chakra sta je open voor wijsheden, waarheid en één zijn met de wereld. Je kunt onbevooroordeeld en bewust kijken naar jezelf en de wereld om je heen.

Bij een tekort aan energie zul je moeilijkheden kunnen hebben met het leren uit je ervaringen en niet open kunnen staan voor de spiritualiteit en uitstraling van anderen. Je bent verder niet goed in staat om zorgen en angsten los te laten.
Met een teveel aan energie komt er verwarring in je denken en kun je spiritueel verslaafd raken. Mensen met een teveel zullen zich moeilijk af kunnen sluiten voor alle uitstraling van hun medemensen en hun gevoelens en zorgen ervaren als van zichzelf.


Advies bij energie storing

De kruinchakra staat voor wijsheid en één zijn met de wereld. Als deze chakra open is ben onbevooroordeeld en je bewust van jezelf en de wereld om je heen.

Te weinig actief: Lees of kijk eens terug naar alle levenslessen en probeer de ervaringen vast te houden in je geheugen. Probeer eens of je kleuren kunt leren voelen via een stapel rood en zwarte kaarten.
Lees boeken over je gidsen of engelen en probeer te ze in je nabijheid te voelen . Steek elke avond een witte kaars op en vraag om steun en leiding op je weg. Vermijd zoveel mogelijk stress om aardse zaken zoals geld en goederen en maak zonodig een financieel plan op.

Overactief: Als je veel bezig was met zaken als pendelen, tarot, etc. , stop daar dan even mee. Als je geestverruimende of verdovende middelen gebruikt, probeer een alternatief hiervoor te vinden. Ga je bezig houden met aardse zaken en doe je administratie bijwerken zoals belasting formulier invullen en je garantie papieren ordenen.
Ga de tuin in en snoei je planten of trek het onkruid weg. Of maak van je balkon een kruiden tuin. Begin aan de grote schoonmaak of vraag je familie te eten

kleur: paars, wit,goud
 Plaats: recht boven op de kruin.
Emotie:verwarring
Werkwoorden: Ik weet, ik geloof.
Kruid/geur: lotus
Lichaamsdelen: centraal zenuwstelsel, grote hersenen, hersenschors..
astro: Waterman, Vissen
Edelstenen: amethist, opaal, diamant, maansteen, woestijnroos ,bergkristal
Element: gelukzaligheid,informatie
Bach bloesem: Water violet, Impatïents, Heather
voedsel: geestverruimer
planeten: Jupiter
Klank: ie

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.