Marjanka's pages
Marjanka's pages

Ik zal me even voorstellen.

Rond 1980 maakte ik kenns met Bachbloesems via een oudere Engelse arts.
Het duurde wel even voordat ik het door had dat deze bloesemtherapie echt bijzonder was

'Van huis uit' is de belangstelling voor kruiden en andere alternatieve geneeswijzen met de paplepel ingegoten door mijn moeder en oma en uiteindelijk heb ik op mijn eigen manier een verbinding kunnen maken tussen 'alternatief' , 'aanvullend' en 'regulier'.

Mijn visie hierbij: Er is geen goed/slecht...er zijn alleen verschillen!

Ik ben opgeleid als (IC) verpleegkundige en kreeg daarnaast een uitgebreide training voor coaching en vrouwen hulpverlening. Mede hierdoor weet ik goed wat beroepsgeheim inhoud .
In 1983 begon ik ook als Bachtherapeut voor volwassenen, later zijn er diverse opleidingen gevolgd voor het adviseren bij kinderen en dieren.

Voor dieren heb ik nog regelmatig bijscholing op gebied van emotie/probleem gedrag en heb zeer veel ervaring met het geven van hulp bij dieren die herplaatst werden of uit het buitenland kwamen.
Maar ik zal bij echte problemen toch doorverwijzen naar een gedragstherapeut die werkt op basis van positief gerichte oplossingen.

VERDER:
Dokter Bach vond dat zijn therapie voor iedereen betaalbaar moet zijn, vandaar dat ik mijn prijs voor een mix altijd zo laag mogelijk probeer te houden. Zijn er alsnog betaal problemen, dan kan er altijd gekeken worden naar betaal mogelijkheden.
Mijn advies is altijd vrijblijvend en gratis, je kun me bereiken op diverse manieren, kijk hiervoor even naar mijn contact pagina.

Contact via:

gastenboek
gastenboek

 

 contactform

Laatst bijgewerkt: 09-03-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?