Menu

 


 

 

Zangles & MuziektherapieBlokkades tijdens het zingen? Loop je vast bij bepaalde noten/hoogtes? Moeite met het overdragen van emoties? Of zou je die depressie eens op een andere manier willen verhelpen?

Nienke van de Haar kan jou begeleiden! Maar hoe?

Nienke van de Haar kan jou begeleiden in dit proces door middel van korte gesprekken en eventueel gebruik te maken van Reiki. Tijdens de korte gesprekken wordt het probleem naar voren gehaald en erkent. Die erkenning is vaak nodig om los te kunnen laten.

 

Deze blokkades zorgen vaak ook voor andere problemen waardoor dit dus opgelost kan worden.

Ook kan Reiki ingezet worden.

Door gebruik te maken van deze levens-energie (Ki) kunnen tijdens het zingen en de energetische connectie die blokkades opgeheven worden. Hierdoor voel je je beter in je vel en ben je in staat veel meer uit je zang te halen en kun je zangtechnieken nog beter toepassen.

Dit is ook direct ieders persoonlijke groei proces. Met deze extra diepgang tijdens de zangles kom je sneller tot je doel en ben je vrijer in het zingen. Je zult merken dat je veel meer kunt zingen en dat je gevoel bij een nummer veel intenser is en dieper gaat.

Nienke verteld:  Muziek luisteren en zelf klanken maken, mijn muziektherapie is emoties vanuit de muziek en Reiki energie. Bij mij zing je dus echt. Je krijgt er ook zangtechnieken bij. Dus eigenlijk is de heling van klanken maar een heel klein onderdeel.

De volgende problemen komen onder andere voor waarbij muziektherapie hulp kan bieden:

Eetstoornissen
ADHD / ADD
Depressieve klachten
PTSS
Leefstijlproblemen / verslaving
Ontwikkelingsstoornissen bij kinderen

 

 

Meer weten?  Via bovenstaande link , kom je bij de site van Nienke.


Omhoog