Marjanka's pages

U bent hier: Bach voor kinderen /zelf diagnose

Zelfdiagnose

Wanneer we er vanuit gaan dat het onderbewuste in staat is om te weten wat goed is voor ons, zul je hier dus zelf kunnen kijken wat voor Bachbloesem je op dit moment nodig hebt. Uiteraard is dit echt een moment opname, maar het zegt wel iets over je.

Neem pen en papier voor je.
Ga rustig achterover zitten , je kunt vooraf eerst bedenken voor welk probleem je duidelijkheid of hulp wilt hebben.
 Maar het is ook mogelijk om alleen maar te kijken. Welk plaatje trok meteen jouw aandacht? Welke achtergrond kleur had het plaatje? Welke vond je meteen mooi en welke juist helemaal niet.

Hierna kun je op het plaatje klikken en wat meer gegevens over deze bloesem te weten komen.

Wil je meer info over het bestellen van een gebruikersflesje met Bachbloesem mix of andere info over dit onderwerp, aarzel dan niet om even contact op te nemen met me.

Vragen kost niets en levert vaak wel iets op!

Kijk HIER voor kleinere plaatjes

 

Agrimony beech Centaury Cerato CherryPlum chestnutbud chicory clematis crabappleElm gentiangorse heather Holly honeysuckle hornbeam impatiens larch Mimulus mustard Oak Olive PineRed ChestnutRock Rose Rockwater sclerantus Star of Bethlehem Sweet ChestnutVervain Vine Walnut Water violet White chestnut wildoat Wild Rose Willow

 

Gratis consult en de prijs van een (voordelig) gebruikersflesje??

TOP

 

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.