Marjanka's pages

U bent hier: marjanka.nl / Bachbloesems/ bloesems volwassenen / Overgang-Menopauze

IN DE OVERGANG?

Het schijnt dat 70-80% van de vrouwen die de menopauze naderen , klachten hebben die bij deze overgang horen.

Zoals: de Opvliegers / Gewichtstoename/ Stemmingswisselingen / Vermoeidheid / Haaruitval / Slaapstoornissen / Moeilijk concentreren / Geheugenverlies / Duizeligheid / Veranderende stembanden / Incontinentie / Opgeblazen gevoel / Allergieën / Broze nagels / Verandering lichaamsgeur / Onregelmatige hartslag / Depressie / Angst / Prikkelbaarheid / Paniekstoornis / Pijn in de borst / Hoofdpijn / Pijnlijke gewrichten / Brandende tong / Elektrische schokken /Klachten spijsvertering / Klachten tandvlees / Spierspanning / Droge huid / Misselijkheid / Nachtelijk zweten/.Onregelmatige menstruatie/ Verlies van libido / Vaginale droogheid

Niet echt iets om naar uit te kijken toch???
Gelukkig zullen de meeste vrouwen maar een paar van bovenstaande klachten gaan krijgen en is er nog steeds een redelijke kans dat je op een dag erachter komt dat je vrijwel ongemerkt de menopauze bereikte.

Ik krijg regelmatig vragen over een Bachbloesem mix die ondersteunend kan werken op de overgangsklachten. Natuurlijk is dit een uitstekende manier om wat makkelijker door deze periode heen te komen.
Maar, verwacht geen kant en klaar middel van me.

Als je ziet hoeveel soorten klachten er zijn, en dan nog te bedenken dat alle vrouwen ook nog een eigen karakter hebben waardoor ze ook anders omgaan met deze klachten, dan kun je wel bedenken dat vrijwel niemand precies dezelfde mix zal krijgen.

Wanneer je een Bachmix wilt bestellen, neem even contact met me op. Geef duidelijk aan wat de klachten zijn die jou het meeste belemmeren
Kijk bijvoorbeeld eens in het wensenlijstje
Geef ook even een kleine beschrijving van jouw karakter of vertel me hoe jij op die klachten reageert.
Bijvoorbeeld:
Nr 1 schaamt zich voor een opvlieger, nr 2 zal hem proberen weg te lachen, nr 3 wordt er wanhopig door en gaat in de kou staan. Zo zijn er nog vele andere reacties.
Dit helpt me om een beeld te vormen waardoor ik de juiste bloesems bij elkaar kan zoeken die jou gaan helpen om de toekomst zonniger tegemoet te treden.

Indien er 1 klacht is die voor jou zwaarder weegt dan alle anderen, vermeld dit er dan ook bij.

Stuur je mail naar bachbloesems@quicknet.nl of gebruik een PB op Facebook
 

Verder:
Het voedsel dat het beste werkt tegen overgangsklachten zijn groente, fruit, vis, noten, honing en granen.

Vermijd overmatig gebruik van conserveringsmiddelen, cafeïne, theïne, suiker, alcohol, pittige en hete kruiden.
Door deze voeding te vermijden of verminderen zal het aantal opvliegers en de misselijkheid verminderen en de nachtrust verbeteren.

Gratis consult en de prijs van een (voordelig) gebruikersflesje?

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 06-10-19   © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.