Marjanka's pages

U bent hier: Marjanka.nl/ Energie - stenen / werking

Werking van de stenen

*stenen A* *stenen B* *stenen C* *Stenen D-E* *stenen F-G-H* *stenen I-J-K-L* *stenen M-N* *stenen O-P* *stenen R* *stenen S* *stenen T-U* *stenen V-W-Z*

 

Bedenk dat een steen nooit de eigen verantwoording over jouw lijf over kan nemen..én geen arts of medicatie kan vervangen. Het is hooguit een (welkome) aanvulling op datgene wat jij wilt bereiken. NIET MEER DAN DAT!

Werking van een steen:

In het lichaam wordt energie die van buiten af aangevoerd wordt, verspreid via energiecentra (chakra's) in ons energielichaam.
Chakra's zijn het beste voor te stellen als aparte, onderling met elkaar verbonden, energiecentra.

Via deze centra stroomt kosmische energie ons lichaam binnen en voedt het met levenskracht.

Dit proces gebeurt onbewust en is net zo noodzakelijk om in leven te blijven als ademhalen of eten. Ben je in harmonie dan zijn alle chakra's evenredig 'geopend'. Is een chakra door lichamelijke of psychische spanning geblokkeerd, dan is ook de energiestroom gestoord. Dit veroorzaakt dan lichamelijke of emotionele problemen. (zie verder het onderwerp over Chakra's)

Kosmische energie bevat alle frequenties van de kleuren van de regenboog. Zo komt het dat elk chakra correspondeert met één van de zeven hoofdkleuren (frequenties) van deze oerenergie. Net zoals de mineralen en de kleuren van edelstenen hiermee corresponderen. Hiermee is de verbinding gelegd tussen stenen en kleuren enerzijds en chakra's en lichamelijke of emotionele klachten anderzijds.

Energie kan worden waargenomen op diverse manieren. Door bijvoorbeeld warmte, door geluid, maar ook door kleuren. De kleur van een steen, veroorzaakt door de in de steen aanwezige mineralen, is dus een goede indicatie voor de werking van de steen. Wanneer je een steen voor zijn werking wilt gebruiken, is dus de steensoort en de kleur van belang. Een chakra wordt geactiveerd door het opleggen of het dragen van een steen met de overeenkomstige kleurtrilling. Voor meer info over kleuren kun je kijken bij het desbetreffende onderwerp hierover of bij kleuren edelstenen en astastrologische stenen.

 

*stenen A* *stenen B* *stenen C* *Stenen D-E* *stenen F-G-H* *stenen I-J-K-L* *stenen M-N* *stenen O-P* *stenen R* *stenen S* *stenen T-U* *stenen V-W-Z*

 

TOP

Contact via:

 

gastenboek

 

contactform

 

Delen

Laatst bijgewerkt: 30-01-20      © Marjanka's Pages     sitemap    links  Wie ben ik?
 De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.  De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.